John Lewis karácsonyi reklámgyűjtemény

Ha Karácsony, akkor John Lewis reklám. November felé közeledve már nagyon várják az emberek a karácsonyi John Lewis kisfilmet. Évek óta a John Lewis áruház söpri be a legjobb ünnepi reklám díjat. Vajon idén mivel állnak elő, tippelni sem mertem. És november 5-én felkerült a youtube-ra, amit még aznap több ismerősöm is megosztott. Majd pillanatok alatt felkúszott a nézettsége milliós nagyságúra.

Egy kislány a távcsöve segítségével meglát egy idős bácsit egy másik bolygón. Vajon sikerül-e meglepnie őt valahogy?

Egy reklám sikerét mi sem jelzi jobban, hogy a megjelenését követő második napon a paródiát is felrakták az internetre. Star Wars rajongók imádni fogják, jól is időzítettek, hiszen egy hónap jön a mozikba a következő epizód.

A John Lewis karácsonyi reklámok már fél évtizedes sikerre tekinthetnek vissza.
2011. Egy kisfiú türelmetlenül várja a Karácsony, de miért is?


2012. Hóemberek párkeresése

2013. Mackó szomorú, mert átalussza  a telet és mindig lemarad a Karácsonyról. De, idén nyuszi barátja nagy meglepetést tervelt ki számára.

2014. Egy édes kisfiúnak van egy imádnivaló pingvinje, aki azonban társra vágyik.

Nekem a tavalyi nagyon tetszett, mert a gyerek fantáziáján keresztül láthattuk a pingvint, míg a végén kiderült, hogy csak „egy nyúzott” plüssről volt szó. Nagyon meghatódtam, akinek ez nem lágyítja meg a szívét, akkor semmi más sem.
Van-e hatása a reklámoknak rám? Igen, mert a John Lewis üzlet láttán egy pozitív érzés ugrik be, és szívesen bejárok nézelődni, sőt pár apró kis ajándékot vettem is az elmúlt években náluk. Idén is biztos benézek még Karácsony előtt! 🙂

Meghitt ünnepi készülődést kívánok Nektek!

TE MIT GONDOLSZ?!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .