Ki ír itt?


Szia, szeretettel köszöntelek az oldalamon!

Te, aki idetévednél a virtuális világ kusza úthálózatainak egyike által, talán érdekel a kis történetem.

Ki vagyok?
(H)Anna vagyok, az Életem morzsáinak az “anyukája”, aki nannyként dolgozik immáron 12 éve a brit fővárosban.
Blogolás őskorából maradt élő oldal az enyém, amit évekig heti rendszerességgel bővítettem. Mostanság a Facebookon vagyok a legaktívabb. Katt: IDE

Miért írok?
Az írás egy régi szenvedélyem, ami véletlen jött az életembe. A blog egy verssel kezdődött, amit egy egykori volt osztálytársam írt. 16 évvel ezelőtt leültem és begépeltem a költeményét.
Egy évvel később, tudatosan klaviatúrát ragadtam és azóta is itt vagyok. 🙂
A
blogom először céltalanul a saját gondolataimat, bosszúságaimat és szép pillanataimat megörökítve indult útjára. Idővel az írás mellette elköteleződésem tovább nőtt. Londonba való költözésemmel pedig egy új dimenzióba került.

Mi a célom a bloggal?
A blogom célja a londoni életérzés közvetítése és egy mini közösségépítés.
Az Életem morzsái egy platform, ahol megoszthatom személyes élményeimet (Londoni mindennapok és látnivalók, programok + sok más).
(Plusz Az elmúlt 10 évben jó pár országba és városba is sikerült eljutnom, ahonnan az utazás örömét és az új megismerésének izgalmát igyekeztem átadni.)

Remélem, te is találsz magadnak tetsző cikket, ami elindít benned egy gondolatszálat a blogomon mazsolázgatva!

Megjegyzés:
Minden egyes látnivalót, helyet, várost, eseményt, múzeumot, amik a cikkeimben szerepelnek személyesen kerestem fel. Soha nem írok úgy semmiről, hogy nem magam tapasztaltam meg!
A blogom és fotóim a saját szellemi termékeim.

Kellemes olvasást kívánok!

Utóirat:
(Nevezd meg! Ne add el! Ne változtasd!) Tisztelettel kérek mindenkit! Nem szeretném sem az írásaimat, sem részleteket idegen blogokon, honlapokon látni, mint más írását! Kérlek, ha másolsz, tüntesd fel a forrást is!

Köszönöm, hogy végigolvastad!
(H)Anna
(eletemmorzsai@gmail.com)

Ki ír itt?” bejegyzéshez 14ozzászólás

  1. Réka szerint:

    Kedves Hanna!
    Igazán remek blog, magam is Londonban au pairkedek és blogolok, ha volna kedved egyszer fogadni egy vedégcikeket tőlem, netán találkozó személyesen, akkor írj rám!

  2. Diana szerint:

    Kedves Hanna! Hol található a legjobb olasz ínyencségeket áruló bolt Londonban? (nem étterem)
    Érdekes lenne a londoni Chinatownról is olvasni egyszer. Amúgy nagyon érdekes, színes blog, öröm olvasni.

  3. Diána Éberger szerint:

    Kedves Hanna! Örömmel szoktam olvasni a blogodat reggeli kávézás közben, és közben álmodozni, hogy én is világot látok egyszer. Az lenne a kérdésem, van-e tapasztalatod a londoni termelői piacok terén? Engem nagyon érdekel ez a téma, és szívesen látnék egy ilyen cikket.

    • Hanna szerint:

      Szia Diàna,
      Utàna jàrok, vagyis voltam már ilyen piacon szerintem. Köszönöm nagyon kedves pozitív visszajelzésed, s igyekszem érkezni egy cikkel a témàval kapcsolatban.
      Hanna

TE MIT GONDOLSZ?!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .