Május, visszaemlékezés

Májusi beszámolóm, avagy ismét eltelt egy hónap.
Az áprilist magasan a sportok vitték, majd belépett az életembe ő. Ez átírta a prioritásokat és a vele töltött idő kapott hangsúlyt az elmúlt időszakban.
A május a közös mozizásokról, vacsorákról, sétákról és közös hosszú hétvégéről szólt. Ez a pasi olyan dolgokat hozott az életembe, amiknek létezéséről sem tudtam. Az ő kezét fogni annyira természetes, tőle ölelések és puszikat kapni publikus helyeken is egyáltalán nem zavarba ejtő.

Még április végén sétáltunk a Temze parton, mikor egy férfiakból álló csoport megkért, hogy fényképezzem le őket. Nem voltam zavarban, de azért na…és akkor ő kedvesen megfogta a kezem. Ott éreztem azt valaha életemben először, hogy nincs miért aggódni, hiszen itt van velem ő. Nem hittem volna, hogy ilyen pillanat is el fog jönni. Főleg, mert korábban kimondottan zavart, ha kéz a kézben akart velem sétálni valaki.

A május azért is volt érdekes még, mert kimondottan úgy kezdtem el, hogy már fix programok szerepeltek a naptárban, amiket még nélküle ütemeztem be.
Barátnőm anyukájának látogatása és a közös városfelfedezés le volt beszélve, a Warner Bros – Harry Potter túra már hónapok óta be volt foglalva, vagy a magyar bulira is a jegy fixen meg volt véve. Aztán a magyar ismerősöm londoni túráját is beírtam már a naptárba. Úsztam a programokban.
Pubszerdára is odaértem, valamint még egy random találkozót is összehoztam egy régen látott ismerőssel.
Ha ez a hónap nem „nyírt ki”, akkor semmi sem fog – búcsúztam a végén tőle.

Kedvenc pillanatok
– séta a Regents park rózsaligetben
– magyar buliból a helyes srác, akivel a metróra sétáltam. Tudom, hogy ezt így nem kellett volna, de akkora megnyugvást adott, hogy számítok még a „piacon”
– vacsora Greenwichben. Emlékezett rá, hogy említettem egy pubot, ahova el akartam menni.

– tengerparti séta és nagyon jó étteremben étkezés

– nagy séta a Temze parton, Canary Wharf környékén

– Warner Bross stúdió Gringotts bank helyszínét látni

Májust nem csak megéltem, de éreztem is legbelül.
Nagyon különleges 31 nap volt, hihetetlen magánéleti tapasztalatokkal.
Köszönöm élet.