Magyar buliban, május

Ismét magyar buliban jártam. Szokás szerint egyedül vágtam neki az estének.
Nincs a londoni ismerőseim között V-tech vagy Fiesta rajongó, nem érdekelt senkit sem a program.
Én Kefirre nagyon készültem, már tavaly ott lettem volna a londoni estjén, ha pont nem éppen akkor repültem volna haza Budapestre…micsoda pech. Így egy éve eldöntöttem, na, majd jövőre nem hagyom ki! Ideért 2019 május.
Csak, hogy ne legyen olyan egyszerű. A családnak babysitre kellettem. Hála égnek egy magyar buliba ráér az ember éjfél után odaérni. Mit nekem 3 gyerek lefektetése és 4 órás babysit – rutinból tolom, még utána elmegyek mulatni.
A szülőknek mondtam, hogy éjfélkor el szeretnék indulni. Nagyon pontosan jöttek, Ubert is foglaltak Vauxhall-ig. Az apuka meg tisztára lelkes hangulatban volt és igyak már indításnak alapon, egy sörrel búcsúzott tőlem. Hungarian party night. Cant wait to hear about it on Monday – zárta.

Megérkeztem a helyszínre. Motozás, még a pénztárcámban az aprókat is átnézte a biztonsági őr. Nagyon keresik a drogot…megköszöntem neki, hogy vigyáznak a biztonságunkra.
Beléptem, bazi hangos zene. Valamit igyunk, álltam be pulthoz.
És bumm, nagy szerencsémre belebotlottam egy hölgybe, aki az egyik jó barátom havernője és tavaly a Chelsea – Vidi meccsre együtt látogattunk ki. A társaságához invitált. Egyedül érkeztem és 3 perc alatt egy 4 fős baráti csapathoz csatlakozhattam.

Whiskey kolát vettem. Se a viszkit, se a kolát nem bírom…ehh Guinness, de semmilyen csapolt sör sem volt. Engem a pultos srác bírt, mert mondta, hogy olcsóbb italt üt be nekem, hogy kevesebbet keljen fizetnem. Mindig megerősít az élet, hogy légy kedves, adakozz néha, mert mindent duplán visszakapsz váratlanul is – mondjuk egy szórakozóhelyen random, discounted ital formájában pl.

Hamarosan WC-re kellett látogatnom, ahol passz hogyan, de összehaverkodtam egy Zsuzsi nevű csajjal. Aki később megkért, hogy róla és barátnőjéről közös fotókat készítsek a kerthelyiségben (hátsó cigizős rész). Ott fotóztam a két csajt, mikor is egy srác odalépett hozzánk. „Milyen szépek vagytok csajok mind, elnézést a bókért. Különösen te” – mutatott felém ujjal.
(Abban a pillanatban tudtam, hogy a blogra már lesz ihlet).
Imponált a srác random bátorsága. Megkérdezte a nevem, majd azt is dicsértő. Sőt, milyen szép családnevem van – na, ez már túlzás.
Adtam neki egy hatalmas ölelést. Ölelés mindig jól esik. Neki is jól esett.
Ennek az egésznek az lett a vége, hogy a srác, egy jó óra múlva egy fekete – szemüveges csajjal smárolt. Elég kontrasztos váltás egy szőke, szolid csaj után egy vad kis fekete…az öletést nem bántam meg ettől függetlenül. Más meg nem történt részemről.
És ezek után még rám írt Facen vasárnap. Én meg leírtam neki a véleményem.

A V-tech fellépés egy kicsit elcsúszott a részemről, mert nem arra koncentráltam. Az álmom viszont teljesült. 16 évvel azután, hogy anyukáméktól általános iskolai ballagásra V-tech CD-t és CD-lejátszót kaptam, végre élőben is meghallgattam azt az énekest, akit nagyon bírtam. Ez az élmény is nagyban gazdagította a 30. életévemet. Köszönöm, hogy ott lehettem.

Végigtáncoltam az éjszakát. Kitűnt számomra egy srác a tömegből. Közel voltam hozzá a tánctéren, majd mikor egyedül lett – haverja „eltűnt” mellőle. Nem bírtam ki és odaléptem hozzá. „Szép karakteres arcod van” – úgy éreztem, hogy el kell mondanom.
Onnantól kezdve beszélgettünk, majd táncoltunk. Fel sem tűnt, hogy közben hajnali 5 órát írtunk.
A TV Macis zenével zárult az este.


Én meg kézen fogva hagytam el a helyszínt a leghelyesebb pasival. A gyönyörű szemei bámulatosan kihangsúlyozódtak a szép arcán. Egy határozottan vonzó személy volt ő.
A Vauxhall állomáson még dumáltunk egyet és további nagy öleléseket kaptam. El sem hittem, hogy én vagyok az a szerencsés, aki ott lehet éppen vele.
Kontaktok cseréltünk ugyan, de őszintén meséltem neki arról, hogy éppen találkozgatni kezdtem valakivel. Ez nem tűntetett fel valami jó fényben, de az egyenességben hiszek a legjobban manapság.
Lehet, soha többet az életben nem találkozunk, de hálás vagyok, amiért boldoggá tett figyelmével aznap éjjel.

Hajnali 6:10-kor haza is értem. Régen volt ilyen szuper bulim. És úgy örültem, hogy mindezt nem részegen éltem át.