Idén is megyek a Cosmo Blogger napra!

Idén újra megrendezésre kerül a Blogger Day, a Cosmopolitan Magyarország jóvoltából. És idén újra ott leszek rajta, ha a Ryanair nem kavar be és nem lesz járattörlés.

A tavalyi rendezvényen jól éreztem magam, amihez a legnagyobb mértékben Virág járult hozzá, akivel a napot eltölthettem. (Blogja: ITT, Vlogja: ITT) Nélküle sokkal sivárabb és unalmasabb lett volna az egész. Köszönöm, hogy 2017-ben eljött velem.

A Blogger Day remekül sikerült egy éve, iszonyat színvonalasan megszervezték szerintem. A piti belépő árában még egy ebéd is benne volt, a reggeliről nem is beszélve. A meghívott vendégekre sem lehetett egy rossz szavam se. Különösen tetszett Oravecz Nóra.
Pamkutyáék meg nagyon barátságosan kijöttek hozzánk a beszélgetésük végén és mindenki fényképezkedhetett velük. Remélem, idén is sor kerül erre.
Vidám és pozitív hangulatú napot élhettem meg, s külön öröm volt általam követett bloggereknek is bemutatkozni.

Mikor az idei dátum nyilvános lett, már aznap foglaltam a repjegyem. Nem hagyhatom ki – lelkesedtem, pedig aztán nem vagyok akkora „név”, s nélkülem is simán megtartanák… De legalább van egy nap az évben, mikor a blogger énem kiélheti magát (ha lehet ilyet mondani).
És végre eljutottak oda a szervezők, hogy nem csak a szépség/divat témában tevékenykedők lesznek értékelve. Gasztronómia, utazás, fitnesz kategóriában is lesz díjátadó! Végre olyan dolgok, amik még úgy érdekelnek is, és nem csak az előző nyertesek nyernek majd újra, ahogy 2016-2017-ben történt…
Plusz október 27-én megtudjuk, kik Magyarország influencer díjazottai. Influencer szótól hülyét kapok mellesleg, vagy inkább kapok hülyét azoktól a személyektől, akik a nevezettek listáján szerepeltek. Hagyjuk már, mikor luxus megjátszott feleség, reality TV-műsor szereplője is jelöltek között kapott helyet. Engem ő aztán semmire nem tud befolyásolni, miközben meg otthon x tízezer kedvelést kap egy Insta posztja. Mert erre van igény csak? Azt tetszikeljük, hogy más hogyan él jól más pénzén?!

Tavaly az öltözködésre jól rápörögtünk a blogger csoportban, idén meg szóba se került. Ruhában leszek, ennyi. Önmagam leszek, kész. Nem vörös szőnyeges felvonulásra megyek.

Október 26-án hajnalban indul a gép haza, nagyon remélem, hogy időben landolunk. A pénteki program előtt még könyvesboltba el akarok jutni, valamint Tisza cipő üzletbe is. Péntek este lesz szabad pár órám, lehet összefutok egy ismerőssel, ha nem, akkor megvacsorázom a belvárosban magamban. Éjszakára foglaltam egy apartmant. Szombaton reggel ismét irány a rendezvény, majd onnan reptér és visszaút a legutolsó járattal.  Kicentiztem. Ujjakat keresztbe, minden a terv szerint alakul.

Bakancslista:  Steiner Kristóffal, Pamkutyával, bloggerekkel egy közös kép

Ha esetleg kedvet kaptál és Pesten leszel okt 26-27, jegyek még vásárolhatóak: ITT

Reklámok