Kirándulás Kentbe

Múlt héten egy ismerősömmel beszéltem. Úgy volt, hogy megyünk a belvárosba rollert nézni, mert mindketten tervezünk venni egy újat. Ám végül jó időre való tekintettel, én a boltok helyett a tengerpartra vágytam. Megbeszéltük hát. A térképen ráböktem Broadstairs városkára, mert itt még nem voltam és homokos a part.

Szombat reggel indultunk. Elromlott valamennyire az idő, mert Murphy-törvénye… Semmi gond, amíg csak egy pulóver kell és esőkabát nem, rendben van. Hárman vágtunk neki a kirándulásnak és az ismerősöm a kis piros kocsijában vitt minket. A legjobb a baráti találkozásokban az, hogy mindenféle téma szóba jön és megosztjuk egymással gondolatainkat.

A youtube előkerült, meg hogy egyes emberek a nagy semmitmondó tartalmakkal futnak be. Vagy éppen felháborító dolgot művelnek. Logan Paul youtuber például tavaly Szilveszterkor feltöltött egy videót, amiben is egy hullát mutatott. Japánban, az öngyilkosok erdejében járt, ahol is, hát miért ne, egy felakasztott emberre bukkant. (Vimeon van részlet, erős idegzetűeknek) A videót 6,5 millió ember látta a csatornáján. Persze nagy botrány lett. A youtube viszont nem rakta ki őt, mert túl nagy falat már az akkor 10+ milliós feliratkozó táborával, akik között egyes kommentek alapján 9 éves fiatalok is vannak szépen! Igen, képzeld el, hogy a 9 éves gyereked egy magamutogatós youtuber videóját nézi, amiben egy öngyilkost lát.
Ha jó példát kell hoznom, akkor Casey. Ő egy 2 lábban a Földön álló videós, akit nézve még néha tanulhat is ember, azon kívül, hogy sokszor érdekességeket is hall. Casey nincs elszállva a hírnévtől, pont nem érdekli. Ő tényleg szeret minőségi tartalmakat gyártani.
Pont múlt héten készített Casey egy interjút Logannal, na ezért jött ez a kocsiban elő. Interjú ITT

Leértünk a tengerhez. Ebédidő! Én beértem volna egy sima büfés fish & chip-el is. Az a tipikus angol tengerparti kaja. Láttunk egy szuper jónak tűnő éttermet, ami teltházas és full foglalásos volt délben.
Maradt egy ilyen semmi extra pub. Én nagyon arra számítottam, hogy eljövök Londonból 2 órás autóútra és ráadásul Kent keleti részébe, majd mérsékeltek lesznek az árak. Álmodj királylány! kategória. Alig volt leheletnyivel olcsóbb a kaja és pia, sőt az Aperol Spitz annyiba került, mint Londonban. Nesze neked vidék! Vagy rossz úton járok elvárásaimmal?

Az ebéd után a homokos part mentén indultunk sétára. A Viking Bayt elhagytuk és Louisa Bayen kötöttünk ki. Nekem ez a partszakasz jobban tetszett. Jól elsétáltunk egy darabig, itt lehetett menni.
Erős szél fújt, a kapucnis pulóver remek szolgálatot tett.

Este pedig átautóztunk a Botany Bay részhez. Talán ez a leghíresebb Kentben. Apály lévén elég messze is be tudtunk menni a mederben.

Jó volt elszakadni Londonból.
Visszaérve, késő este elmetróztunk az újonnan felfedezett finom fagyizóba (3 Bis) a Borough piacra. Egy korábbi képen innen: