Egy inspiráló délután – #fabWMN tea party

Pár héttel ezelőtt kaptam egy meghívót a #fabWMN tea partyra. Első gondolatom az volt, hogy váó. Fabolous woman – lenyűgöző/fanatasztikus csajok összejövetel – Nagyon szimpatikus, még sose volt szerencsém hasonló délutánon részt venni. Ott leszek! Köszönöm.

Ahogy közeledett a nap, egyre izgatottabb lettem. Biztos voltam benne, hogy mindenki egy egyéniség lesz, s mindenkinek lesz egy saját története és valamiben inspirációt fogok kapni. Kellemes érzésekkel voltam a party iránt és végre ideért a szombat. Készülődtem és nagyon lelkesen indultam itthonról. Gyors és könnyed utazás után már a pontos utcában is találtam magam. Az állomáson Nóri (@aspirationbynora) is csatlakozott hozzám.  Megnyomtam a csengőt, ami hangos berregéssel jelezte érkezésem. Kinyílott az ajtó és kezdődhetett a party.

Ámulatból ámulatba estem. Anami tényleg le sem tagadhatja, hogy lakberendező. Az otthona mesésen van kialakítva!

A nappaliban a falon lufikból kirakva #fabWMN felírat fogadott. Jobbra pedig a megterített asztal kapott helyet. Valaki konyhatündér volt!
Egy gyors bemutatkozás következett a már jelenlévőkkel. Én az Illatoskert.com írójával elegyedtem beszélgetésbe. Egy blog a parfümökről, de komoly és érdekes. Abszolút egyedi szerintem. Mert ugye van már x száz szépségblog, de ami csak a parfümökkel foglakozik, nem akad.

Az idő múlásával egyre többen lettünk a lakásban. Kis csoportokban körbeszélgetések alakultak ki. Anami pedig hivatalosan is egy köszöntővel megnyitotta a partit.
A délután folyamán újra találkoztam Enikővel (Egy csésze energia blogger) is, aki a gyönyörű univerzumra emlékeztető ruháját vette fel. ITT
A folytatásban lehetőségem volt egy táplálkozási (szakértő) tanácsadó hölgytől is kérdeznem. Az vagy, amit megeszel – már számtalanszor olvastam, de nagy igazság van benne. A hölgy elmesélte, hogy egy alvászavar, különböző testi tünetek is hatékonyan kezelhetőek egy életmód váltással. Saját példáját is említette Sok-sok évig küzdött ekcémával és minden létező krémet kipróbált. Egy döntés hatására leállt a gluténról és tejről, s a bőre meggyógyult. Nem elgondolkoztató?
A közelmúltban nem ő volt egyetlen, akitől a lisztmentes élet csodáiról hallottam.

A fabWMN találkozó legnagyobb meglepetése részemről, Pásztory Dórival történő személyes találkozás volt. (Paralimpiai úszóbajnok 2000 és 2004 ).
Ohh, hogy igazából mennyire kevés ismeretem van a paralimpiákat illetően. A Facebooknak köszönhetően Sors Tamás megvan és követelem is, de a múltból nem igazán tudnék neveket említeni.
Dóritól tudtam meg, hogy idén közvetítette élőben először a paralimpiát Magyarország. (Totál abban a hitben éltem, hogy mindig is közvetítette)
Dóri a wmn.hu oldal munkatársa, cikkírója: ITT
Köszönöm Dórinak, hogy megismerhettem! Azóta mindenkinek róla mesélek.  🙂

Kora estére utolsó vendégként még 2 hölgy érkezett. Az egyikük cuki masnis rózsaszín körömcipőjére azonnal felfigyeltem, s érdeklődésem csak tovább nőtt a sugárzó arcát látva. Nem mostanában volt szerencsém egy ilyen energiabomba személyhez. Egy jelenség volt, akinek történetiről behasaltam. Ő sem egy olyan nő, aki csak ül. Fiatal kora ellenére csomó munkakörben és állásban dolgozott. Elmondása szerint, ha úgy érezte, hogy az adott helyen a potenciálját elérte, továbblépett. Nem állt meg, hogy..izé..de… oké a fizu, kiismerem magam. Újat akarok! – áradt belőle.
Én hozzá képest egy kis buborékban és a jó kényelmes komfortzónában élek. Rövid tanácsa felém az volt, hogy az első lépést nehéz megtenni – közhely, de igaz – nyomatékosította.
Ő már az egyetemi évei alatt is nyaranta kijött Angliába dolgozni, és biztos vagyok benne, hogy a lehetetlen nála nagyon is lehetséges. Őt hallgatni olyan volt, mintha egy jó nagy frissítő injekciót kaptam volna. Ha rendszeres kapcsolatba lennék vele, az életem kilőne, mint a rakéta.

Szeretném megköszönni Anaminak a meghívást, a rengeteg készülődést és az isteni finom falatkákat, süteményeket is.
anami_blog_fabwmnLondoni életem leginspirálóbb délutánját élhettem meg október 1-én. (már csak ezért is megérte Angliába költöznöm és blogot írnom). Csodásan kezdődött egy új hónap!

Remélem hamarosan újra találkozhatom többekkel is. 

Reklámok

TE MIT GONDOLSZ?!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s