A bloggertalálkozó

blog pictura.jpgVasárnap az angliai magyar bloggerek találkozóján vettem részt. Londonban ez is lehetséges. 🙂
Nagyon vártam az alkalmat, hogy találkozhassam a többiekkel.
Az idei év megmutatta számomra, hogy milyen csudi klassz dolog is a blogger közösség. Minden blog mögött ott van írója, s ha az általa képviselt értékek szimpatikusak nekünk, személye is az lesz.

https://www.instagram.com/p/BKyVrmQDLVE/

A találkozó helyszíne Kings’ Cross állomáson volt egy pubban. Mindenki pontosan érkezett. Kötetlen baráti beszélgetés vette kezdetét.

Első kérdésem Nórának szólt, akinek több, mint 17 ezer Instagram követője van. Hogyan épült ki a közösség? Nóra szerint szívvel kell csinálni, s benne kell lenni a körforgásban, naponta posztolni. Elmondása szerint az első 5000 követőig nem is vette komolyan.
Nóra a mosolygós és pozitív lány egykoron bulimiával és étkezési zavarokkal küzdött, közel két éve pedig a Vegán életmód elkötelezett követőjévé vált.

Jelenleg saját receptjei alapján készült mesés ételekkel kápráztatja el az Instagram felhasználóit. (Kizárólag vegán és gluténmentes ételeket készít)
Facebook oldala: https://www.facebook.com/aspirationbynora/  
Instagrammon: @aspirationbynora

Enikővel, a https://www.facebook.com/egycseszeenergia/ bloggerével júliusban már találkoztam. Jó volt viszontlátni őt és pár szót váltani. Mindig lelkesen nézem futós képeit, még a végén egyszer én is nekiállok. Enikő a munkahelyén futóklubbot vezet.

https://www.instagram.com/p/BKNu4UGj-XF/

Anamit most ismertem meg személyesen, de egy jó ideje követem az oldalát. Londoni lifestyle és divatblogot vezet és megjelenésén is megmutatkozott a kifinomultság, elegancia és nőiesség.

https://www.instagram.com/p/BIHXIljjPNR/

Facebookon: https://www.facebook.com/ANAMI-BLOG-430781433675598/
Blog: https://anamiblog.com/

A találkozónkon számos téma és érdekesség is szóba került. Abban is egyetértettünk, hogy szeretünk Angliában élni és nem gondolkozunk hazaköltözésen.
A kis összejövetelünket nagyon élveztem. Annyira jó pozitív és inspiráló emberek társaságában lenni, akiktől csak tanulni lehet. Köszönöm szépen Nektek!

Búcsúzáskor mindenki kapott egy kis emléket:

Ha Neked is van blogod és Angliában (Londonban) élsz, szívesen csatlakoznál Facebook közösségünkhöz, várunk szeretettel: ITT.

TE MIT GONDOLSZ?!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.