Mozi: Bridget Jones babát vár

Már a mozikban a Bridget Jones baby! Londoniaknak csak a helyszínek miatt is kötelező.
Nagyon vártam, hogy végre szombat legyen és ismerősömmel beüljünk a vetítésre.

A fő kérdés, ki a gyerek apja?
Mark, aki számomra eléggé tesze-tosza pasi és unalmas is. Mindig tökéletesen vasalt inget és öltönyt visel, arcáról pedig nem sok érzelmet lehet leolvasni. Mark és Bridget már 15 éve nyújtja a rétestésztát. Akarjuk-e, hogy egy válásban lévő pasi, aki már összetörte Bridget szívét legyen az apa?

Vagy szimpatikusabb a frissen feltűnt Jack, aki sokkal férfiasabb és sokkal inkább a helyzet magaslatán van. Mellesleg mosolyogni is tud és élettel telibb.  

Én Jacknek szurkoltam. Mert lépjünk már túl a múlton, és jó kipucolni életünkből a félresikerült kapcsolatokat, exeket.

Elindult a történet, megtörtént, ami. Szép lassan Bridget kénytelen felvállalni, hogy gőze sincs, ki az apa. Nem gond, minkét pasi beleveti magát a helyzetbe és mellette állnak. Milyen csodás is lenne az élet, ha a valóságban is 2 pasi ugrálna körül egy terhes nőt.
Az egyik férfi egy hazugsággal kicsit rászedi a másikat. (Direkt nem írtam le a neveket) Azt meséli be, hogy ő nem is húzta fel az óvszert, így nagyobb eséllyel az apa. Ám végül ő is kihátrál és Bridget az utolsó hónapokra teljesen egyedül marad. Aztán, ahogy lenni szokott, a szülés beindulása előtt mindenki újra feltűnik véletlen. Szürreális módon, nagy nehezen a kórházba juttatva őt.
Nem értettem, hogy a Borough piacról, hogy a fenébe kerülnek az Albert hídra a vajúdó Bridgettel, mikor az „picit” odébb van. Ok, ez egy film, „London csak látszat” benne, így ne keressem hát a logikát a helyszínek kapcsolatában.

Megszületik a gyerek, DNS teszt. Happy end és fuss el véle. Nagyjából igen, de mégsem.
Kiderül ki az apa. De, női logikával gondolkozva, belekötnék. Abból a feltevésből indulok, hogy ha a történetben képes volt hazudni az egyik férfi, akkor a végén miért ne. Vagyis miért ne beszélhettek volna ők ketten össze Bridget háta mögött, és a valós DNS teszt ellenére, mást vállalnak fel. Bridget a szülés alatt egyértelműen kimutatta, hogy neki melyik pasi kell. És mivel mindkét pasi úgy is oda volt érte, simán összedughatták a fejüket, hogy Te. Úgy is téged akar, nyugodtan vállald fel a gyereket, akármi is a teszt eredménye, én meg tisztelettudóan majd a háttérből figyellek titeket.
Az utolsó jelenetben az állítólagos nem apa nagyon odaadóan babusgatja a gyereket. Most miért babusgatná valaki mások gyerekét ilyen boldogan, főleg, ha hoppon maradt duplán is, hiszen Bridget nem őt választotta párjául – feltéve, ha ő a biológiai apa és csak jófejségből adta fel a boldogságukért ezt. (VAGY CSAK ÉN VAGYOK BONYOLULT ÉS TÚLCSAVAROM)
A fenti teóriámat úgy lehet igazán megérteni, ha megnézitek a filmet.

Angolul az előzetes:


Magyarul:

Azon kívül, hogy minden pillanatomat lekötötte a ki az apa és kit akarnék apának, élveztem a filmet. Jókat vettem. Egy jelenetnél még a könnyem is kicsordult, s több percig vihogtam. A két óra alatt az érdeklődésem végig fent volt tartva és az utolsó pillanatig tényleg rejtély maradt a rejtély.
Sokat és sokáig fogunk még erről a filmről beszélni.
Szórakoztatás: 10/10
Végkifejlet: 6/10
Angolság: 10/10

U.i.:A moziban több tucatszor elhangzik a f*ck szó különféle kifejezésekben. Kíváncsi lennék, a magyar szinkronban ezt hogyan fordítják.
Plusz, Ed Sheeran felkérése egy-egy jelenetre zseniális volt! Imádtam.

Folyt köv.: Írok egy cikket a filmhelyszínekről hamarosan.

Summary in English
The new Bridget Jones movie is out and I couldnt wait to watch it. My friend was happy to join me. We really enjoyed it, however the ending didnt make me satisfied. I wanted the other guy to be the father to be honest. 
If you cant wait to go to cinema and very curious about Who is the father, you can now check it out on Wikipedia: here

Reklámok

Mozi: Bridget Jones babát vár” bejegyzéshez ozzászólás

TE MIT GONDOLSZ?!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s