7 éves blog – Életem morzsái

Eggyel több a gyertya a blogom képzeletbeli tortáján, 7 éves lett az Életem morzsái.

7birthdayBizony, most már akár iskolába is járhatna, ha tudna. Számomra döbbenetes, nem vártam, nem gondoltam rá, csak megtörtént. 7 évvel ezelőtt szeptemberben „bekattant” valami. Írj, írj, írj! – mondta egy belső késztetés. És hallgattam rá. Nem tudtam mit csinálok, nem tudtak kinek és milyen céllal, csak jöttek és csak jöttek a gondolatok, amiket aztán virtuális papírra vetettem.
2008-ban még az internet őskorában jártunk. Facebook? nem voltam tag, Instagram/Twitter? ne beszéljünk már kínaiul! Ma pedig már a blogomnak is van Facebook oldala.

Az Életem morzsái az egyik legszebb ajándék, amit valaha az élettől kaphattam. Én nem léteznék a blog nélkül, ő pedig nem létezne nélkülem. Az oldal olyan, mint egy néma társ, aki csak türelmesen hallgat, nem szól vissza, hanem befogadja a mondandómat és könnyít rajtam. Az pedig, hogy valakinek adok valamit egy – egy írásommal, dupla lelkesedéssel tölt el!
Egy bónusz ajándék, hogy az évekkel valahogy (így-úgy-amúgy) megtaláltak emberek a világhálón és mára már vannak visszajáró olvasóm is. Ti vagytok azok, akik „eljöttök” velem egy városi sétára, múzeum/kiállítás látogatásra, kirándulásra vagy éppen egy utazásra. Sokat adtok nekem, hogy „velem vagytok”, anélkül is, hogy személyes ismerősök lennénk.
Köszönöm szépen!

A blogom amellett, hogy néma társ, még inspirál is. Sőt néha nevel. Ha kint vagyok a városban, az utcán, sokkal körültekintőbben közlekedem, igyekszem mindent jól megfigyelni, mert ha írni szeretnék róla, ott kell lennem maximálisan. Éld meg a jelen pillanatait! Most! Körülötted történik éppen. Nyisd ki a szemed! Valahogy így igyekszem eljárni.
Mikor pedig valamilyen hatás ér, mindig megkérdezem magam: Mit érzel most? Hogyan mesélnél erről másoknak? És sokszor még az esemény/élmény folyamatban van, de már fejben összeállt a cikkem azonnal és alig várom, hogy géphez érjek.

Az elmúlt egy év a blogom életének egyik legszebb időszaka volt. Rengeteg sikerélményt adott nekem, több kedves visszajelzést is kaptam. Köszönöm ismét!
Külön öröm, hogy a morzsák által a Magyar Bloggerek csoport tagja is lehetek, ahol megismertem virtuálisan jó pár embert. Nem élek otthon, de a blogközösség által épültek magyarországi kapcsolataim, és az online térben „találkoztam” remek emberekkel. Talán majd egyszer személyesen is lesz módom velük összefutni. (Ha én járok otthon, vagy ők járnak Londonban).
Köszönöm nektek is, hogy vagytok!

A személyes dolgok mellett néha egy –egy könyves bejegyzés is érkezni szokott tőlem. Köszönöm az Erawan kiadónak, hogy megosztásra méltónak találta több könyvajánlómat!
Továbbá köszönöm azon kis cégeknek is a megosztást, akik a róluk írt cikkemet kedvelték. A ’Kedvenc szandáljaim’ elképesztőt ment, nem is sejtettem. Én csak megírtam szívből, miért vásárlok 10 éve ugyanolyat. Sőt egy hölgy, aki valahogy megtalálta az írást, jelezte, hogy köszöni a leírtakat. Ő is boldog Kamillo szandi tulajdonos lett és imádja.

És végül néhány statisztikai adat: Szeptemberig több látogatóm volt idén, mint tavaly egész évben. A cikkeim több megosztást értek el idén, mint bármikor valaha. A Facebook közösség is gyarapszik szépenl. Mindig nagyon boldog vagyok, mikor jelzi, hogy új kedvelőm lett. De a legfontosabb, hogy nagyszerű és kedves olvasóim vannak.

Igyekszem a jövőben is érdekes cikkekkel jönni, és írni – írni. Nincsenek magam felé elvárásaim, egyszerűen szeretem csinálni és jól esik, így hát folytatom.
Minden bizonnyal, lesz majd blog 8. születésnap is, és még a 10-et is megérjük egyszer. Ahogy pedig egy ismerősöm mondta: “Már annyi a morzsa a blogon, hogy kenyeret lehetne belőlük sütni” 🙂

Boldog 7. évfordulót kicsi blogom, Életem morzsái

Köszönöm, hogy olvastatok.

7 éves blog – Életem morzsái” bejegyzéshez egy hozzászólás

TE MIT GONDOLSZ?!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.