Ugrálásra fel London! – Megnyílt a trambulin mennyország

10410979_917466374943486_1012784728079837647_nMindig igyekszem figyelni a londoni programokat, rendezvényeket, újdonságokat. És sokszor bizony annyi minden van egyszerre, hogy ha 4 felé osztódnék is kevés lenne. Így időm és kínálat függvényében szelektálni szoktam. Első körben én mit élveznék, másodsorban preferálom az újdonságot és azon helyeket, amik a londoni – magyarokat is érdekelhetik.
Szombatra felkerült a „muszáj” listámra a július elején nyílt az Oxygen Freejumping komplexum avagy a trambulin mennyország.

Hol is van és mi is ez az Oxygen Freejumping?
Nyugat London, West Acton – Central line állomástól kb. 10 perces sétára található egy felújított raktárépületben (hangárban).  Az állomást elhagyva rögtön jobbra kell fordulni, majd az első lehetőségnél a gyalogos járdánál újra jobbra, ami pontosan a metró vonalával fut párhuzamosan. Egyesen kell csupán menni és a sárga – kék színű épület a nagy parkolóval kirajzolódik szemünk előtt.

11755893_917466391610151_7600074972381757514_n

150 egymáshoz „kapcsolt” trambulin biztosítja a maximális ugrálási élményt. Nem csupán sima földön fekvőek vannak, hanem a falnak döntöttek is. Ha ügyes az ember lendületből azokat is megugorhatja. Továbbá a bátrabbak a trambulinos szekrényugrást is kipróbálhatják, teljes vagy részleges felugrással. Egy másik részben egyensúlyozási kézszegünket is tesztelhetjük. Egy kötélen meddig bírsz elmenni anélkül, hogy a szivacs „tengerbe” esnél. De aki akar „harcolhat” is. Két szivacsos hengerrel van lehetőség küzdeni egy keskeny gerendán.
A 60 perc nagyon gyorsan elrepül, szinte észrevétlenül. Csupán annyit veszel észre, hogy leizzadtál, folyik az arcodon a verejték, ha tényleg ugráltál fel – alá.

A terembe lépés előtt egy biztonságról szóló kisfilmet kell mindenkinek megtekintenie. Illetve gyűrű, óra, ékszer, mobil stb nem lehet nálad bent. Kamerával megfigyelt, kulccsal zárt értékmegőrző biztosítva van. (1 Font, amit visszakapsz)

Mennyi és hogyan tudok jegyet foglalni?
12,5 Font a 60 perces ugrálás. Nagyon ajánlom, hogy foglaljátok le előre a neten, mert létszámkorlátozás van érvényben. A legfontosabb a biztonság, így x főnél több nem tartózkodhat bent egyszerre. Online foglalás: ITT . Ha foglalás nélkül mentek, s tele a létszám, előfordulhat, hogy órát (órákat) kell várnotok egy még meglévő szabad helyért.

Rejtett költségek: kötelezően kell zoknit vennie mindenkinek. Egyfajta promóciós termék, amin pici gumis korongot biztosítják a csúszásmentességet, ára 2 Font.

Hogyan éreztem magam és kik voltak a vendégek?
Elvileg ez egy 18+, kifejezetten felnőtteknek szóló hely, de gyerekek is voltak. Nagyon élveztem az ugrálást, ami egy aktív fitnesz órával felért. Gymre nem adok ki pénzt, de ide nagyon szívesen visszajönnék még. Jó lábizom erősítő hely!

Ajánlom, hogy váltás ruha legyen nálatok. Kényelmes póló és nadrág, amiben szabadon tudtok ugrálni.
A bejáratnál ismerősöm megszólalt: „Ugye észrevetted, hogy mi vagyunk ketten fehérek összesen”. Nem hiszitek el, de a kendős hölgyek tették ki a vendégek 60 %-át szombat kora este. Azon sem lepődnék meg, ha valaki egyszer csadorban tűnne fel itt.

Voltak-e hiányosságok?
Én személy szerint egy nagy órát hiányoltam a falról. Karóra nem lehet rajtunk, mobil sem nálunk, így fogalmunk sincs a 60 percből mennyi telt el. Tippelgettünk, becsültünk. Hát elég vicces, szóval visszajelzésben ezt megírom nekik.
Az egy órás ugrálás közben igencsak megszomjazik az ember, nincs kijelölt hely flakonoknak, sőt arról sem volt információ, hogy bevihetem-e magammal. Ki lehet ugyan menni, de olyan fejetlennek tűnt az egész. És, hogy te mikor mentél be, senki sem nézte pontosan. Akik nagyon trükkösek, simán bejátszhatják, hogy több mint egy órát maradnak.
Konkrétan a trambulin terembe van egy hátsó ajtó és egy főbejárat. Ha csalni akarsz, nyugodtam sétálj be hátsó ajtón, senki sem állt ott, hogy ellenőrizzen. Fejetlenség 2.

A belépővel csupán egy sárga karszalagot kapsz, amire szintén nincs idő írva, hogy melyik intervallumra szól.

Van egy büfé, ami a trambulin teremből és a várakozó csarnokból is elérhető. Ergó, felmész a büfébe, majd besétálsz ugrálni. Egy újabb kiskapu a csalási lehetőségre.
Pozitívum: csapvizet lehet kérni a büfében, ami természetesen ingyenes.

A Freejumping 2 hete nyílt, még nem volt sok ember. Tesztüzemben van. És van még hova fejlődniük, mert a jelenlegi fejetlenség tömeg esetén már sok hibalehetőség hordoz magában.

A személyzet kedves és felkészült volt! Nagy piros pont nekik.
Ismerősöm 3 pontot adna a helyre, én 4-et is. És ő így fogalmazott: „Ez a trambulinozás majdnem olyan jó, mint a sex”.

Ugrálásra fel London! – szinglik előnyben 😀

További infók a Facebook oldalon: ITT

Ugrálásra fel London! – Megnyílt a trambulin mennyország” bejegyzéshez egy hozzászólás

TE MIT GONDOLSZ?!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.