Badár – Aranyosi Stand – up est

Tegnap Badár Sándor és Aranyosi Péter Stand – up estjén jártam Londonban.
A barátnőm által ingyen jegyhez jutottam, hiszen ő személyes ismerőse az egyik művész úrnak. 7-kor volt a kapunyitás és még este 8-kor is meglehetősen kevesen voltunk.
Egy srác odalépett hozzám: Aztán hogyan lehet VIP belépőt szerezni egy ilyen eseményre? Hát, tudod, személyes ismeretség által – feleltem. A kérdése azonban zavart. Ám, mikor szünet lett, már értettem a helyzetet. A tegnap este folyamán jelen lévő vendégek fele VIP jeggyel rendelkezett. És még így is igazán foghíjasan voltunk, bőven maradtak üres székek.

Ha egy mondatban jellemeznem kéne a Stand-up estét, azt mondanám, az EXIT FM (londoni – magyar) rádió promóciós rendezvényén jártam.  A színpadon lévő kivetítőn, a slidokon az EXIT FM volt folyamatosan. Sőt, élőben kapcsolták az adásukat is.

11329761_959114677452208_1339309364575418768_n

Badár Sándor és én

A lényeg azonban a szórakoztató előadás, a Stand – up volt.
Először Badár Sándor lépett színpadra, aki bevezetett minket a bulgáriai nyaralása rejtelmeibe. De azt is megtudtuk, hogyan került San Francisban egy fekete bárba, ahol a néger szó kimondása egyenlő a halásos ítéleteddel. És, azt is elárulta, hogyan mászott ki ebből a szorult helyzetből. Persze mindezt gesztikulálva, viccesen, hogy a rekeszizmaink meg lettek dolgoztatva rendesen.
A folytatásban megismerhettük Szentest az ő szemszögéből, a kocsmákkal együtt. Sőt, állítása szerint Szentesen saját szentesi nyelvet beszélnek az emberek.

„Mikor mondtam ismerőseimnek, hogy Londonba jövök, figyelmeztettek, hogy a néger szót ne használjam. De akkor mit? Fekete? Nem, mond azt, hogy Pákó, azt nem értik” – a nevetéstől majdnem lefordultunk a székünkről.

aranyosi

Meliza London – Aranyosi

A szünet után Aranyosi következett, aki így köszöntött minket: „Szóval ti vagytok azok az angolok, akik még gazdagabbak lesznek Londonban”.  Ő az izraeli Neckermann nyaralását mesélte el, a kínos és vicces szituációkkal együtt. Iszonyat sokat nevettünk.

Badár és Aranyosi egy közös fellépésükről is hozott egy kis mosolyra csalót. Csapaépítő tréning skót szoknyás úrral megspékelve, akin nem volt alsógatya.

Bennem mindig felmerül, hogy ezek a sztorik valódiak –e, vagy félig valódiak és a többi pedig hozzá lett kreálva az eladhatóság kedvéért. De, végül is lényegtelen gondolkoznom ezen, hiszen ízeseket tudtunk nevetni, jól szórakoztunk, a hétvégi –hónapvégi stresszoldás megvolt duplán, s ez számít.

A londoni – magyar rendezvények bonuszaként pedig azt szeretem, hogy itt mindig találkozik az ember ismerősökkel. Több, közel egy éve nem látott személlyel sikerült pár szót váltanom.

Én Badár és Aranyosi előadását magasra pontozom. És abban is biztos vagyok, legközelebb már többen lesznek a Meliza London által megszervezésre kerülő rendezvényen.

Hatalmas köszönet a meghívásért, a VIP jegyért. „Mert az ismerősömmel VIP az élet”

Ha a jövőben szívesen olvasnál más programokat is tőlem, gyere és csatlakozz a Facebook közösségemhez.

TE MIT GONDOLSZ?!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.