Hol házasodnánk?

A londoni ismerőseim legalább 80% egyedülálló és imád utazni. Néha nem is tudom, éppen ki merre is bóklászik a világban.
Többeknek még csak a láthatáron sincs senki, de még is gyakran szóba kerülnek az esküvők. Főleg a lányoknak van határozott elképzelésük a nagy napról. Álmodni nem bűn, sőt! Nyugodtan képzeljük oda magunkat.
Ahogy hallgatom a helyszíneket és ötleteket, megállapíthatom, hogy a világjárt emberek nem Magyarországon házasodnának. Az egzotikus tájak is egyre nagyobb népszerűségre törnek, mert miért is ne, az esküvőt azonnal összekötni a nászúttal és csak kettesben.

Megemlítenék most pár elképzelést, amiben én is fantáziát látok. Mint vendég nagyon szívesen részt vennék rajtuk.

Olasz tengerpart
Olaszország, az olasz életérzés, az olasz kuzinok, a város, ahol mindenki mindenkinek a „rokona”. Homokos part, ideiglenes oltár és széksorok. Kellemes sós szellő fúj a tengertől, hétágra süt a nap.
Az esküvői fotózás során a mennyasszonyi ruha alsó fodrait elérné a partot érő hullám. A pillanat, amikor a fehér ruhában szabadnak érezheted magad, mint a madár és odarebbensz a jövendőbeli férjed mellé.
A lakodalom egy tengerparthoz közeli történelmi épületben kapna helyet. Az étlap pedig igazi olaszos lenne. Nos, hogy milyen az olasz lakodalmi zene, nem tudom. Hívjatok meg egy ilyen napra és megírom.

Barcelona  – Gaudi nyomában
Egy kedves hölgy ismerősöm spanyol rajongó. Barcelona kihagyhatatlan és utánozhatatlan. A Sagrada Familia templomot a város szívében találjuk, ami tökéletes hely, ha oltárhoz akarunk kísérni egy hölgyet. A világ egyik legkülönlegesebb építménye ez, a nagy nap pedig örökké emlékezetes maradna utána.
Lakodalomra pedig ott a Park Güel a város feletti csodálatos kilátással.
Esküvői fotózáshoz a park, de a kár a tengerpart is remek.
Remélem, ez a nap is eljön. Drukkolok és boldogan fogok Barcelonába utazni miatta.

letöltés (7)Las Vegas – szerencse áldásával
A neten keresgéltem spontán Las Vegasról információkat és Grand Canyonos esküvői fotózás képei is felbukkantak a kijelzőn. Ohh, el tudnád magad képzelni 1,5 km magasan állva egy természeti képződmény tetején fehér ruhában? Nem hangzik rosszul.
Az igen kimondása előtt mit szólnál egy órás helikopteres túrához a magasban a Canyon mentén? Éreznéd a Föld szellemét, a természet hatalmasságát? Biztosan.
Délután pedig Vegasban egy kápolnában (akár a magasban) hűséget fogadnátok egymásnak. Az első házas képetek a Welcome to Fabulous Las Vegas tábla alatt készülne. Nem éreznéd magad szerencsésnek? De, tutira.
A buli előtt a Bellagio Hotel szökőkút hangjátékában gyönyörködnétek a lemenő nap fényében. És házasként kipróbálnátok a nyerőgépet, mert ki tudja, lehet, éppen megütnétek a főnyereményt.
Ha holnap házasodnék, ezt akarnám.

Dubai – 7 csillagos luxus
Ha már nagy nap, akkor nagy csillagszámú hotel. Mert legyen már örök és váó élmény, ha házasodik az ember.  Érezni a kényeztetést, az eleganciát.
Személy szerint nem vonz az arab világ, de a tiédre elmennék oda is.
(Még nem jártam Dubai-ban, nem tudom mást írni így róla)

Pár távolabbi ismerősöm, akik már évek óta házasok, megadták a módját. Két párról tudok, akik Európán kívül, egy mesés homokos parton mondták ki az igent. Sőt, olyannyira titkos utazás volt, hogy a szülők sem tudtak a valós tervükről. A ceremónia után megváltoztatták a Facebook státuszt, így tudta meg anyuka a hírt.
Én szeretek meglepetéseket okozni, egy ilyen buliban is benne lennék akár.

A legfontosabb, hogy legyünk boldogok, akárhol is házasodnánk. Kinek – milyen az ízlése, családja.
Hagyományos esküvő, nagycsaládi légkör, vagy kicsi és meghitt? Külföldi város, egzotikus utazással egybekötött házasulás? Teljesen mindegy, csak érezd jól magad. És mindenekelőtt találd meg a párod, akit neked szánt az Ég.

Csodálatos, szeretetteli napot kívánok Nektek!

TE MIT GONDOLSZ?!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.