Gabimami kifőzde csodája

A Gabimami kifőzde sorsát szívügyemnek tartom. A vasárnapi ebédeknek rendszeres és aktív részvevője is vagyok.
Nem is olyan rég már fél éves lett a kifőzde a ’családi étterem. Az elmúlt 6 hónapban pedig sok minden történt. Rengetegen megfordultak a konyhán, s szerencsém volt új emberekkel megismerkednem, esetleg barátságot is kötnöm.

A legutóbbi írásomban megemlítettem, hogy Gabimami készíthetne zöldfűszálat szöcskeragúval is, jönnék hozzá. A hétvégén pont egy kedves vendég egészítette ki a mondatomat. „Mami felőlem szárított kutyaszart is felszolgálhatnál, vagy mit tudom én. Úgy is érkeznék” Bizony a társaság, a rendszeres vendégek és hangulat a legnagyobb húzóerő.

10524572_4488708033468_1338724209749823962_nGabimami a londoni magyarok csapatösszehozója. Emberek, akikkel sehogy sem találkoztam volna, ha nem lennének a vasárnapi alkalmat. Jelenleg lelkiismereti kötelességet érzem ott lenni mindig.
A titok egyszerű és működik. Ki kell találni egy közös programot, majd hetente megszervezni, s az emberekből csapat, majd pedig család kovácsolódik. Egy közös magyaros – vasárnapi ebéd, fix időpontban ismétlődően, és a csoda megtörtént/történik.

Július óta egyszerűen csak Gabimami családnak hívom a kifőzdét és a bekapcsolódott embereket. Az étkezések pedig tovább nőtték magukat. Ha már itt vagyunk, menjünk el kirándulni is együtt. Bizony, bizony. És összejött a család. Sőt, új tagokkal is bővültünk. A hatástöbbszöröző erő jelen van.
Az élmények tovább erősítették és mélyítették a családtagok kapcsolatát, s legközelebb már indításnál volt min nevetni, s végtelenségbe nyúló beszélgetéseket folytatni.
Együtt megjártuk a dél-angliai tengerpartot, piknikeztünk, felkerestünk egy kastélyt, s sétáltunk egy kísérteties kisvárosban is. Élveztem a közös napunkat, s boldogan, szeretettel a szívemben zártam a vasárnapunkat.

Nyár derekán a születésnapom megünneplésének eljött az ideje, s teljesen természetes volt számomra, hogy a Gabimami kifőzdében tartom egy korábban megismert hölggyel együtt. Augusztus 3-n 20 ember töltötte meg a konyhát életvidámsággal és sok-sok mosollyal. Ízletes – magyaros ételeket élvezhettünk, s előkerült 3 torta is. Az egyik jelenlévő vendég, egy srác, akit korábbról ismertem, velem egy napom született. Felköszöntöttük nagy meglepődésére. Éljenek az augusztusi oroszlánok!
Eszméletlen délután volt, aminek este 7-kor lett vége. Mindenki pukkadásig lakott, s feltöltődött szociálisan is. A legjobb döntést hoztam itt ünnepelni. A család tagjai amúgy is a szívemhez nőttek már, s kikkel, ha nem az általam szeretett emberek társaságában szeretném a gyertyákat elfújni a tortán, s tudomásul venni, hogy megint elrohant egy év.

Őszre mindenki visszaérkezett a nyári szabadságából, s fantasztikus nyárzáró délutánt tudtunk élvezni egymás társaságában. Sőt, remek idő lévén, egy Gabimami ebéd levezető sétát is tettünk utána.
Majd egy újabb születésnapost lephettünk meg egy titokban szerveződött összejövetellel.

Miért jó a család tagjának lenni? Korábbi évek alatt vasárnap mindig hiányzott egy családias összejövetel, s idén egy csapásra teljesült a kívánságom. Köszönöm! Egy remek család jött össze, olyan emberek, akik a szívemben vannak, akiket szeretek, s remélem, hogy viszont is szeretnek. Olyan személyek ők, akiktől tanácsot lehet kérni, akikre lehet támaszkodni, vagy egyszerűen csak meghallgatnak, ha arra van szükségem. Egy család, ami a szereteten alapul, nem rokoni szálakon, s erős.
Kiemelt kedvenceim a szép szemű hölgy, aki Erős Antónia londoni hasonmása. Továbbá az életerőt és nyugalmat, bölcsességet árasztó férfi is, akinek jelenléte biztonságot sugároz. Illetve a színeket szerető és színesen öltöző „egyetlen” srác, aki szereti manósan hegyezni a füleit, főleg, ha megkérjük rá. De szeretettel gondolok a szőke hölgyre is, akivel együtt volt szerencsém szülinapomat ünnepelni. És persze köszönet a többieknek is. Hatalmas köszönet pedig Gabimaminak, aki ezt a csodát létrehozta és működteti.

Boldog fél éves születésnapot! 🙂

Reklámok

TE MIT GONDOLSZ?!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s