Mennyekben

A közelmúltban egy csodálatos ajándékot kaptam. Valaki visszatért a gyerekkoromból, az élet újra összesodort minket a sors tengerén. Az illetővel pedig lehetőséget kaptam hosszú órákat kettesben eltölteni. Minden fajta meggondolatlanság nélkül kijelentem, eddigi életem legszebb óráit kaptam meg. Valami olyat éltem át, amihez foghatót még nem tapasztaltam.

pasi mennyAz idő. Sokan utálják a kijelentést. Ne aggódj, az idő mindent elrendez és megold. De meddig kell még várnom? Vártam már eleget! Nem, nem szabad kapkodnunk és nyugtalankodunk. Türelmesen és szépen az életünket kell élnünk, egy bejáratott életformát kialakítani. Boldognak lenni, s a jó hír, hogy boldogabbnak lenni mindig lehet. Ma boldogabb vagyok, mint múlt héten. Igen!
Én már megtanultam, az idő csak jó, ha telik. Nem tud érdekelni, ha valakire 19 évet kell várnom, vagy hosszú éveket, esetleg 10 évet. Na és? Az eredmény és a cél számít, nem az addig eltelt idő. Az évek amúgy is tanítanak, nevelnek, lehetőséget adnak tapasztalatok gyűjtésére. Hálisten. Most más személy vagyok, mint 3 éve. Még szerencse. Jelenleg bölcsebb és tapasztaltabb vagyok, mint 4 éve. Nagyon helyes! Pontosan így kell történnie.
A mostani eset után minden korábbi dologért, pasis ügyért hálás vagyok. Mindenkitől tanulhattam valamit, néha elég rossz tapasztalattal zártam. De így tudom értékelni, ha valami jó. Külön öröm pedig valamit átélni, ami a jónál is jobb. Egy egészen váratlan, s elképesztő, új érzést. Köszönöm szépen!

Mikor minden passzol. Visszatekintve úgy érzem, hogy hiába voltam én válogatós, hiába alkalmaztam szűrőket, kiket is engedek közelebb magamhoz, rájöttem, nem működött. A mostani érzéssel a hátam mögött, egy rakás ember kihasznált csak. Olyan férfiak, akik ha most jönnének életembe, a telefonszámomra nem lennének méltók, maximum a cipőm orrát engedném nekik megpuszilni rossz szájízzel.
Jelenleg valaki a gondolataimban olvasott, s rávezetett egy új ösvényre, ahol még nem jártam, csak szerettem volna járni. Nem kellett beszélnem, s tudta mit szeretnék, de úgy, hogy én sem tudtam, hogy szeretném azt, míg meg nem kaptam. Csodálatos dolgokat éltem át. Az első perctől a következő szó ugrott ki fejemből: mennyekben. Igen, mennyekben jártam, holott, nem szabad ilyet mondani katolikus szemmel. Nem szeretnék nagy szavakkal dobálózni, de amit éreztem, éreztem.
Akkor és ott nem tudtam senkire haragudni sem. Csak hálát éreztem, hogy ez velem történik. A boldogsághormonjaim ezerrel termelődtek, s kis cukorkának gondoltam magamat.
Nem kell soha többet az életben ennél szebb születésnapi ajándék. És ha soha nem lesz még egy ilyen eset, már akkor is tudok mire építeni, tudom, mit szeretnék. IGEN! Valaki végre megértett, s úgy reagált rám, ahogy mindig is akartam.

Valakit közel engedtem magamhoz, egy jó döntést hoztam. Bár az órák mulandóak, az emléke örökké velem lesz ezután. Nem adom fel, keresni fogom újra és újra ugyanazt.
Szeretnék még a mennyekben járni.

Mennyekben” bejegyzéshez egy hozzászólás

TE MIT GONDOLSZ?!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.