Got Talent 2014

Magyarországon untam a tehetségkutató és énekes kereső műsorokat. Lerágott csont, meg különben is, lehet, ott van a TV-ben, de fél év múlva már eltűnik a ködben. Nem fecséreltem időmet ilyenekre.

Londonban az X-faktort 2011-ben néztem, mert nem voltak ismerőseim, s otthon ültem szombat esténként. Amint azonban beindult az élet, rá se hederítettem. És ez így maradt egészen máig. Illetve tavalyi év folyamán az Attraction Látványszínház természetesen foglalkoztatott. Sőt életemben először még SMS-t is küldtem egy ilyen műsorba, kizárólag rájuk.

Manapság pedig sok-sok esti ügyeletet csinálok különböző családoknak, ami abban merül ki, hogy szombat este a TV előtt ülök. És fizetnek érte, így már jól hangzik. Akaratlanul is bekapott a Got Talent 2014. Ez a világ egyik legnagyobb tehetségkutató műsora, aminek Amerikában és Ausztráliában is van visszhangja. Ha valaki itt szerepel, nagyon könnyen szerezhet külföldi rajongókat pillanatok alatt.

És kezdjünk bele az idei év nagy durranásaiba.
I. Elsőként jöjjön egy 80 éves mami, aki a zsűrit letáncolta a székről. S könnyedén az élő showba került.


Simon az elején le akarta őket mosni a színpadról, ám a végül elnézést kér. Simon, kérlek, előbb figyelj, majd értékelj.

II. Egy random összeállt fiúcsapat énekétől tátva maradt az emberek szája. Bemutatkoztak, s mindenki valami pop számot várt el tőlük. És a csoda megtörtént. A Facebook oldalukat hetek alatt több ezren tetszikelték. Sőt, nem egy ember az új One Directionként emlegette már őket.

III. Elegánsan felöltözve, hatalmas mosollyal és egy hegedűvel a kezében beállított a válogatásra Lettice. Nem sokat gondoltunk róla, most hegedűvel? Ne már. De amit ő leművelt, az elképesztő volt. Egy pörgős energikus csajszi, aki megújította a hegedűjáték fogalmát. Eladható abszolút.

IV. Bars és Melody, két srác, akik besétáltak és tök természetesen viselkedtek a színpadon. Mintha már rutinosak lennének. Saját megírt dalt adtak elő remekül. A produkció végén a közönség követelte, hogy nyomja meg a zsűri az arany gombot, így zöld utat kaphattak az élő adásokba.
Szerethető és cukik nagyon.

Csupán azokat hoztam most fel, akik valamiért és valahogy megfogtak. A döntő most vasárnap lesz, a mezőny pedig igazán ütős. Nem mernék fogadni a győztes kilétére, még érhet minket meglepetés.
A dobogóra a 80 éves mamit, a Barsot és Melodyt illetve a Collabro csapatot várom. A többé nagyon kérdéses.

Jó szórakozást szombatra!
Aki lemaradt a tavalyi győztes idei vendégfellépéséről, katt ide:

TE MIT GONDOLSZ?!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.