Miért pont o kell?

Ma egy érdekes témával jövök újra a pasikkal kapcsolatosan.
Egy ismerősöm életében van egy személy, aki levakarhatatlan. Igen, vannak olyan emberek, akiknek megmondod, bocsánat: nem. És nem értik a nemet. Csak azért is írogatnak, böködnek Facebookon. Továbbmegyek, le is tilthatod őket, egy másik e-mail címmel beregisztrálnak és folytatják az üzeneteket. Hol a határ? – teszem fel a kérdést.

letterTörténetesen ma este ezzel a sráccal személyesen is találkoztam véletlen, s engem is betámadott. Hogy van az ismerősöd? Mi újság vele? Az ember háta mögött is nyugodtam folytatja a kémkedést. Több mint sok(k).
Nem ma jöttem le a falról és bekérdeztem. Miért? Udvariatlan voltál vele, mit gondolsz? és miért kell neked ő? Adj indokot, miért pont ő kell. Válasz: mert szép és aranyos. Okés, akkor kérlek, most nézz szét a teremben, ahol vagyunk. Tele van szép lányokkal, sőt aranyosaknak is tűnnek. Gyenge indok, ne haragudj – folytattam a társalgást. Egyéb más? Nem – nem tudok többet mondani.
Hát srácok, aki ilyen ócska dumával akarna felszedni, hogy szép vagy és aranyos, az neki se álljon. Egy tömeg – süket szöveg, ez közhely. Sok-sok emberre rá lehet mondani, így nem fogom azt érezni, hogy én olyan különleges lennék számára.

Én például, ha találkozom egy sráccal és tetszik, ódákat tudnék zengeni róla. Sőt, a blogban is cikk születik az illetőről pl Az álompasi is egy ilyen személyről szól. Ő érzéseket váltott ki belőlem, valamit megszerettem rajta. Szeretek rajongani, kimondani az érzéseimet. A dicsérettel nem szabad fukarkodni, mert jó adni és kapni is. Ha pedig tényleg szívből jön, nem találhatunk szebbet. És mivel nem tudhatjuk, a holnap mit hoz, kit és mikor látunk újra vagy utoljára, merjünk bátran szépeket mondani.
Te szeretetreméltó vagy. Belenézek a szemedbe és elolvadom. Az ölelésedtől forr a vérem. Ránézed az arcodra, s nem bírom elfelejteni azt. A mosolyod mindig velem van, rossz perceimben felidézem. Hiányzik a személyiséged, a nyugodt kisugárzásod. Jó szíved van, s látom segítőkész vagy, egy olyan ember, akire bátran lehet támaszkodni. Szép telt ajkaid vannak, nehéz megállnom, hogy ne érintsem meg őket. stb.

A felsorolásomból kiindulva, a srácnak minimum azt kellett volna mondania, hogy az ismerősöd megbabonázott. Egy különleges lány, egy sugárzó személyiség, aki vonz. Nem tudok lemondani róla, tekintélyes és gyönyörű nő. És ezeket a szavakat, őszintén és határozottan kellett volna „előadnia”, hogy meggyőző legyen. Ugye, nem így történt.

A jövőben, ha kiszemeltek egy hölgyet/ pasit, álljatok meg egy percre, s tegyétek fel magatoknak a kérdést: Miért pont ő kell? És, ha van indokotok, nyugodt lehet a lelkiismeretetek. Ha pedig még dicsérni is tudtok, szuper.

Szeretetteljes, szerelmes hetet kívánok!

Reklámok

TE MIT GONDOLSZ?!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s