One Direction style

Régen írtam az általam olyan szívesen követett srácokról, a One Direction együttesről. Januárban a mozijukról számoltam be. Közben kiadták a Midnight Memories új albumjukat és bezsebeltek pár díjat is. A közönségszavazás alapján ők lettek az év kedvelt bandája. Továbbá a kedvenc videó elismerést is besöpörhették maguknak. A 2014-s Guinness rekord könyvben is szerepelnek a legtöbb Twitter követőt elért címmel. Jól nyomják a srácok, nem mondom.
Az új turné körútjuk pedig hamarosan startol. A rajongóknak már nem kell sokáig várniuk az őrült tombolásra, a kedvenc zenéjükre, élőben a kedvenc együttesükkel.
A sikerük receptjéről már korábban is tettem említést. Először is egyszerűen szerethetőek és kész. Másodsorban lököttek és élvezik, amit csinálnak. Harmadrészt nagyon jó az összhatásuk, az egyéniségük, a stílusuk. Túl sok dicséretet mondok róluk.

Ma az öltözködésükről írnék többet, egy-egy képet kiemelve. Ahogy látom, a tini lányokat a zenéikkel vadítják, míg a tini srácokra egyszerűen akaratlanul is befolyást gyakorolnak a megjelenésükkel. A Harry hajstílusa amúgy is egy kuriózum, nem egy emberbe botlottam már, aki utánozta őt.

Harry Styles at the Burberry Prorsum showElőször Harryt, a zenekar frontemberét nézzük.
Sajnálom, de az új haj borzalmas. Ahogy a 10 éves „barátnőm” fogalmazott: gáz. Nem tündéri és bájos ez a hátrafésült haj. Egyértelműen a férfiasabb énjét akarják mutatni, ami nem biztos, hogy mindenkinek tetszik.
A fekete kabát sem a legnyerőbb, túl nagy a vékony testalkatán. A cipője rendben van, a nadrág okés. Nem az a gusztustalan kint van a fél segg és a boxer viselet. Egyszerű szabású, de jó.
A felső kérdőjel. A mintája eléggé buzis, ha szabad így fogalmaznom.
Összhatás elmegy, bár túl sok a fekete szín rajta.
Sebaj, a vagány személyisége és folyamatos bolondozásai miatt egy rakás nő járna vele.

Niall az ír szőke kedvenc, akiért főleg az amerikai lányok vannak oda. Ő változott mégniall a legkevésbé az elmúlt években, ami pozitív jel.

Végre kinőtte a kivágott trikós korszakát. Egyre kevesebb fotón mutatkozik azokban a ronda felsőkben. Ez az egyszerű fehér póló sokkal előnyösebb. A nadrág is laza és rendben van. A cipő kényelmes és praktikus.
Bátran lehet követni. Ez egy hordható és fiatal kinézet.

liamLiam, ne haragudj, hogy megkérdezem, de a mi a fenét műveltél magaddal?
Rád nézek és sírok. Összehasonlíthatatlan és felismerhetetlen vagy korábbi éneddel. Azt még elfogadtam, hogy kopasz voltál egy darabig, de ez a szakállasodás és bajuszosodás nagyon gáz. Borzalmas és szörnyű változások, amik engem kimondottan taszítanak.

Az öltözködésed is rossz irányban halad.
Nézzetek rá, pont az ilyen nadrágoktól áll fel a szőr a hátamon. Egy ilyenben lehajolsz, s mindenki megcsodálhatja a fél hátsódat.
Elismerem, hogy sokat izmosodtál, s férfiasabb lettél, keményebb. Nem biztos, hogy mindenki szereti ezt a változást. A tetkóidat pedig inkább hagyjuk most.

Zaynnel igazából sosem volt problémám, csupán mi nem egy stílusban mozgunk, így ő a zaynlegkevésbé szeretett tagom. Az öltözködése mindig is rendben volt, nem igazán szokott merész és ellentmondásos ruhákat felvenni. Viszont a pajesz, bajusz tőle sem jön be. Miért kell? Komolyan? Szerintem nem divatos egyáltalán, sőt, esztétikailag rontja az arcunk szépségét.
Remélem, hogy ez csupán a korai 20-s éveik hóbortja és hamar kinövik majd.
A barna nadrág és fehér cipő abszolút jó párosítás, nekem tetszik. Hozzá egy sötétebb kapucnis pulóver, miért ne?
Mint tudjuk, Zayn már foglalt, eljegyezte a Little Mix csapat szőke tagját. Lányok, érte nem kell futni, nincs értelme.

louis2És végül Louis. Borzalmas és taszító kategóriába tartozik. Mi ez a haj? Mi ez az arcszőrzet? Ki bukik erre?
Nálam ő kiérdemelte a legcsúfultabb tag díját 2014-ben. Nem tetszik, nagyon nem tetszik az arca. A pár évvel korábbi képeivel nem hozható párhuzamba. Komolyan úgy néz ki, mint aki problémákkal küzd, esetleg az alkoholt sem veti meg, sőt egy kis drogszívást is kinézek belőle. Sokat vénült és szépsége meredeken csúszott lefelé.
A ruháiban nem találok semmi kivetnivalót, van érzéke és egyénisége.
Remélem az elkövetkező években pozitív irányba indul el újra. Örülnék neki.

 A Midnight Memories CD-t ajánlani tudom, nekem bejönnek az új számaik.

Ha pedig a parfümöket sem vetjük meg, most jelent meg pár hete az új illat a ’That moment’, amit még nem csekkoltem a drogériában, de kíváncsi vagyok rá. Az ’Our moment’ nekem túl édes volt, túlságosan kislányos. Olyan mintha egy vattacukor felhőben sétálnál, ha magadra fújod.
Az új terméktől egy érettebb és felnőttesebb karaktert – illatharmóniát várok.

2014. A One Direction gépezet még mindig 100%-on, ha nem 120%-on pörög.

Reklámok

TE MIT GONDOLSZ?!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s