Szívbol szeretettel

Szívből szeretettel. A cikk nem a szeretetről szól most, hanem cselekvéseinkről, amit szeretettel teszünk.
Először is tényként kimondhatjuk, hogy a világon a legerősebb láthatatlan dolog a szeretet. A szeretet mindenen átsegít, jöhetnek változások és akadályok az életben. Szeretettel minden megoldható és minden, amit szeretettel teszünk, csodákat hoz létre.

Kapásból fel is hoznám a fényképezést. Nincsen fényképezőm, s tehetséget sem éreztem magamban. A hétvégén sikerült egy középkorú angol úrral elbeszélgetnem, akiről kiderült, hogy rejtett hobbija a fényképezés. Több ezer minőségi képet készített már, s többségük természetfotó. Nem gondoltam volna, hogy a kicsit mogorva stílusú bácsiban ilyen finom lélek lakozik. Mesterien kapta el a katicabogarat a harmatos virág levelén.Társalgásunk közben mondtam, hogy nincs kamerám. Válasz: mobilod van nem? A szocial médiára terelődött a szó, s így lyukadtunk ki a Flickr-nél. Vasárnap estére kis varázslat történt. Beregisztráltam, s mobilommal már pár pillanatot én is megörökítettem. Szeretettel szeretetből, magam elszórakoztatása képpen keresek innentől kezdve ihleteket. Hétvége óta pedig már abban is biztos vagyok, hogy engem a mini világ vonz. Minden, ami apró. Egy kis radír, Kinden Tojás meglepetés, megbújt virágok a parkban.
Van több fotós ismerősöm is. Mindig kihangsúlyozom nekik. A képeitek gyönyörűek, érzem rajtuk a ’szeretettel készült’ nektek.

A Flickr oldalt mindenkinek csak ajánlani tudom. Több milliónyi mesés pillanat van fent bármiről. Város, természet, tánc, hobby, elvont. Egy esős – komor napon felmenni, s körbenézni, boldogságot tud adni.

salsaA második újdonság az életemben a Salsa. Latin tánc, amihez meg kellett érnem. Negyed évszázadon keresztül elutasítottam minden fajta táncot. Botlábúnak éreztem magam. Most véletlen jött egy meghívás egy ingyen próba órára. A varázslat elkezdődött. A tánc egy bűbáj, ami embereket képes megbódítani, s különleges kapcsolatokat kialakítani. Személyek, akikkel véletlen sem, soha semmilyen kapcsolatban nem kerültem volna…s lám a tánc megtörte a jeget. Az órákon folyamatosan táncpartnert kell cserélni, így egy este alatt akár 10+ fiúval is lehetőség van táncolni. Férfiak, akikkel tuti sehogy nem ismerkedtem volna meg, lehetőségek hiányában. Semmi gond, Salsa ezt is összehozta.
A Salsa egy mosolycsaló is. Nem bírom megállni, hogy ne mosolyogjam végig az egész órát. Energia és vidámság van a táncban, ami megnyilvánul az emberek arcán. Itt nincs mogorva, fapofájú, befásult, negatív ember. Nincs esélye megtelepednie a negatív dolgoknak, mert a Salsa lemossa őket a táncparkettről.
Salsát is csak szívből lehet táncolni, érezni kell, s engedni, hogy zene átjárjon minket. Aki jár az órákra, szereti is a táncot, vagyis egy szeretetmező jön létre körülöttünk.
Szívből szeretettel lépkedünk, amit egy külső megfigyelő is könnyen ész tud venni. Egyszerűen csak jó nézni a táncosokat is.

Keep calm and carry on. Nyugalom, folytasd és élvezd. Csak is kizárólag szívből szeretettel!

Reklámok

TE MIT GONDOLSZ?!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s