Dugásért albérlet, pénzért csók, lefizetett házasság

Nem kell bemutatnom magamat, mennyire szeretem Londont. Ez a város már annyi mindent adott nekem, hogy nem tudok betelni vele. Élvezem, hogy itt élek, hálás vagyok érte.
Most azonban egy kicsit Anglia – London árnyoldalát szeretném bemutatni nektek, avagy mik vannak a világunkban.

london1

A mai ihlet forrása egy személyes tapasztalat. Feladtam egy hirdetést albérlet keresés kapcsán. És a megjelenést követő perceken belül már jöttek is az e-mailek. Átlagban 12 e-mailből 8 volt számomra teljesen haszontalan és erősen félreértelmezhető. Főleg az erősebbik nem tagjai írták nekem a következőket: „Én nagyon szívesen segítek neked, megosztom velem a dupla ágyas szobámat a társaságodért cserébe” „Olcsón szállás a szobámat megosztva veled” „Nálam ingyen is lakhatsz, amíg megosztasz velem mindent. Ismétlem mindent. 33 éves pasi vagyok, aki szereti az életet élvezni”.
A fentieket összegezve: ’ingyen albérlet dugásért cserébe’ jeligével is futhatna. Kár, hogy a hirdetésem semmilyen ehhez hasonló tartalmat nem foglalt magában. Másrészről nem vagyok egy ribi, hogy igent mondjak ilyen gusztustalan lehetőségekre.
Londonban az erkölcsösségünket eldobva tehát ingyen is lakhatunk sok embernél.

A következő felháborító dolog: pénzért mire vagy képes? Szerencsére nekem nem, de ismerősöknek hirdetéseire a következő válaszok is jöttek: „100 Fontot fizetnék neked, ha 1 órán át csókolóznál velem egy kávézóban” „Erotikus masszást bevállalnál?” A lista végtelen is lehetne.
Ha Londonban élsz, s kelet-európai fiatal vagy, aki mellesleg szemet vonzó, potenciális alanya vagy az ázsiai (igen, ázsiaiak. Európai még nem keresett meg ilyen ajánlatokkal) embereknek. A probléma onnan indul ki, hogy azt gondolják, mi pénzéhes nők vagyunk, akik némi apróért bármire kaphatóak. Másrészről pedig mi különleges prédának számítunk az ő szemükben.
Ha például valamilyen meetingre, találkozóra is megyek, s vannak indiaiak is, hát 90% az esély, hogy rám tapadnak. A tenyérbe mászó, nyomulós viselkedésüktől herotom van. Sokszor kielégült mosollyal néznek az emberre, vagy nyalogatják a szájuk szélét. Gusztustanok! A folytatásban képesek a Facebookon rám keresni is akár, vagy csak ismeretlenül rám írogatni.

Legvégül pedig a toppok topja: házasság pénzért cserébe. Szerintem nincs olyan magyar nő Londonban, akit valahogy ne talált volna meg az ajánlat közvetve vagy közvetlenül. Engem már kérdeztek, illetve kért is valaki, hogy nem-e tudnék az ismerőseim között valakit, aki kapható lenne a dolgokra. Hölgyeim! Angliában pár ezer Fontért még a lelkünket is eladhatjuk minimum 3 évre. Ennyi idő kell ugyanis ahhoz, hogy a férj megkapja az engedélyeket, s ne paterolják ki Európából.
Tudni kell, hogy pl a pakisztániak olyan 2 évre kapnak vízumot, s nagyon nem akarnak hazamenni. Aki szerencsésebb feketén továbbra elél itt, de a legtutibb dolog a kamu házasság.
Az ázsiai pasik részéről nagy a kereslet a nőkre ilyen formában. Jó kis világban élünk… Természetesen az ilyen házasságkötés törvénybe ütköző cselekvés, s börtönbüntetés is jár érte, ha kitudódik.
Ha nem lenne illegális, egy párkereső irodát simán lehetne nyitni, ahol a kereslet és kínálat találkozhatna. Jövedelmező üzlet lenne, úgy érzem.

Én személy szerint nem tudom elképzelni, hogy mi nők, miért megyünk bele egy ilyen buliba. Annyira szar az anyagi helyzetünk? 4000-5000 Font ~ 1.500.000 Forint megváltaná az életünk nagy gondjait? A kamu házassággal egy pecsét kerül a lelkünkre, amit soha többé nem lehet már lemosni. A válás pedig egy drága és nem kívánatos tortúra. Kell ez nekünk?

Igen, ez is London. Nőként, pénzért, gátlásainkat levetkőzve is meg lehet élni, de NEM tanácsolom senkinek sem.  

Reklámok

Dugásért albérlet, pénzért csók, lefizetett házasság” bejegyzéshez ozzászólás

  1. kepesidezetek szerint:

    Nekem angol és más európai is írt már, nemcsak az ázsiak ilyenek. De ugye tudjuk hogy nagyon kevés az indiai nő, ezért ők különösen kétségbeesettek. Szerintem nem azt gondolják, hogy pénzéhesek vagyunk, ennél sokkal rosszabb a helyzet: azt gondolják, hogy mi olyan rossz helyzetben vagyunk, hogy hajlandóak vagyunk bármire és ők ezzel visszaélhetnek. Ha valaki önszántából csinálja, mert szeret drága holmikat vásárolni magának és könnyebb neki így megkeresni a pénzt mint más munkával, akkor egészségére, de valaki kiszolgáltatott helyzetével visszaélni már csak igazán undorító dolog! Egyébként itt Londonban egy átlag prosti nevetségesen keveset keres és ezért a legrosszabb felhozatalt kapja, mosdatlan indiaiak meg arabok….szóval tényleg nem értem őket.

  2. mishell szerint:

    Nem értem, hogy lehetek ilyenek, eliteltek ugy valakiket , hogy nem is ismeritek öket szerelemre vágynak nem ezekre amiket ti irtok, azt se tudjatok , hogy mit beszeltek . Minek itteled el azt akirol nem tudsz semmit? Csak beszeltek össze vissza ahelyet , hogy gondolkodnatok.1000 szer jobbak es tanultabbak mint a Magyar fiuk,ferfiak .

TE MIT GONDOLSZ?!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s