(V)iszony.hu

Mostanában már megint érett a fejemben egy új cikk a női méltóságról/ női tartásról/ erkölcsösségről. Tegnap este sikerült belebotlanom egy olyan honlapba, ami nélkül nem tudok szó nélkül elmenni.
Íme az új őrület, avagy a pofám szakadna le, ha ezt megtenném oldal: viszony.hu
A mottó pedig: „Az élet túl rövid, hogy ne lépj félre” és rámehetünk a szeretőt keresek opcióra.

A viszony.hu magát Magyarország első, kapcsolatban élőknek szánt diszkrét társkeresőjének nevezi. „Gratuláljunk” az ötlethez!
Milyen célból tudunk partnereket keresni? a lehetőségek tárháza széles:
-flörtölni szeretnék
-társaságra vágyom
-virtuális viszony
-alkalmi szexpartnert keresek
-állandó szexpartnert keresek
-szexuális határaimat keresem
-új dolgokat szeretnék kipróbálni
-komoly kapcsolatot keresek

viszony.hu

Forrás: viszony.hu

Az emberi gusztustalanság ne továbbja az egész. A szituáció a következő: van egy párod, feleséget, férjed, teljesen mindegy. Valószínűleg egy rossz kapcsolatban élsz az illetővel, vagy gondjaitok vannak. És ahelyett, hogy a megoldást keresnéd, szépen a háta mögött, titokban megcsalod a személyt. Én aláírom, hogy ez a helyzet ma is működik és virágzik, sajnos…mert „amit a másik nem tud, nem fáj” – nem egyszer hallottam már férfiak szájából. Vagy „a nőknek nem számít, ha van pasijuk”. Ám eddig ezek a dolgok, a háttérben és csendben, tudomást nem véve voltak. Most jött ez a Viszony.hu oldal, ami a nyilvánossá – köztárggyá tenné a szerető keresést.  

Ha van benned egy kis emberség, a tükörbe szeretnél nézni tiszta lelkiismerettel, beszéld meg a pároddal a bajokat. Vagy ha már olyan stádiumban van a kapcsolatotok, szakítsd meg azt. Még mindig nagyobb emberszámba lennél véve, mint sunyiban a másikat hülyére véve, félrekavarnál. Nem igaz?
Legyen már bennünk egy kis gerincség! Legyen már bennünk tekintet, hogy a párunk is ez érző lény, akit valaha szerettük, valamiért csak hozzá mentünk/összeköltöztünk vele. Szabad akaratunkból cselekedtünk, s nem tehetjük meg, hogy ezt figyelmen kívül hagyjuk. Gondolkozzunk el!

Mielőtt még rám nyomná valaki a szűk látókörű, beszürkülj jelzőt, leírom az élethelyzetemet. Egy világvárosban élek, s fiatal független nő vagyok. Ha most nem élvezném ki az élet dolgait, művelnék piszkos dolgokat, hétről – hétre más partnerrel és máshol, akkor soha. A lehetőség adott, ám én egy NEMet mondok a kínálkozó alkalmakra. Többre tartom magam annál, minthogy egy homályba merülő, egy éjszakás kaland (alkalmi sexpartner), szürke folt lennék valakinek az életében. Nem óhajtok beállni a sorba, mert én nőnek, a NŐnek érzem magam, aki megbecsülést érdemel.
Ha szingliként sem hajt a szeretőt tartok dolog, remélhetőleg akkor sem fog, ha kapcsolatban lennék/leszek.
Ha lenne is partnerem, mindig jobb azt mondani, hogy hagyjuk, nem működik. Mint igen drágám, édesem, aztán meg jól palira venni őt.

A Viszony.hu kapcsán nem csak az erkölcstelenség merül fel bennem, hanem az emberség is. Az oldal kisfilmjét nézzük csak:


„Szépek, elegánsak és sikeresek. 5 éve házasok, de nem egymással.” és hozzáteszem: emberileg nullák. A gerinc is hiányzik belőlük.

A világunkban nagy bajok vannak. A lányok esténként pár piáért eladják testüket, mennek haza idegenekkel. A párkapcsolatban élők pedig félrejárnak.

A gyakori kérdések.hu-n múltkor figyelmembe ajánlottak egy kérdést angliai párkeresésről.
„Én éltem ott, annyi a dolgod, hogy nem neten ismerkedsz, hanem leugrasz péntek, szombat este egy pubba és tapadnak a nők. 
Sose mentem egyedül ágyba, ha buliztam. Rengeteg a brit és bevándorló nő is ilyen helyeken, normálisat is lehet találni kapcsolatra, de szexre mindenképpen. Felejtsd el a netes ismerkedést.”
A fenti sorokhoz nem tudok mit hozzáfűzni… Mocskos egy világban élünk. 

Napról napra többnek érzem magam emberként, s bízom benne, hogy nem vagyok egyedül. 

Reklámok

(V)iszony.hu” bejegyzéshez egy hozzászólás

TE MIT GONDOLSZ?!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s