Magyar nők

A minap felkaptam a fejem egy internetes megosztásra, a ’miért házasodj egy magyar nővel’ cikkre. Érdekelt az író véleménye, így elolvastam. A sorok között jókat tudtam magamban mosolyogni, mert bizony volt igazság a tartalomban. Na, nézzük is akkor.

hungarian ladyAlap tény, hogy a magyar nők szépek, okosak és tehetségesek. Nem elveszett személyekről beszélünk, s a többség valóban remek „minőségű”. Mióta Londonban élek, volt szerencsém más „mintákat” is látnom, s megtapasztalnom, igazán kiemelkedőek vagyunk.

A neveltetésből adódóan valóban kiváló anyákká és felesség válnak a magyarok. Igen, kiskorunktól kezdve a konyha rejtelmeibe be vagyunk avatva. Óhatatlanul is magunkba szívjuk a házvezetés alapjait.
Egyszerre több dolgot is képesek vagyunk menedzselni. Főállásban dolgozunk, rendben tartjuk a házat, sőt idős rokonainkra is jut még időnk. Nagy akaraterővel és szorgalommal tesszük a dolgunkat, a maximumot nyújtva.

Az egészségi állapotunk jó, a testalkatunk elfogadható. Igaz, mert anyukánk kicsi korunkban mindenfélét megfőzött nekünk friss zöldségekből. Nem a Mekiben reggeliztünk, vacsoráztunk. Rendesen és inkább ebédre többet, mint nagy esti kajálások voltak és még mindig jellemzőek ránk.

Csinosan tudunk öltözni, előnyösen és vonzóan az erősebbik nem számára. Szerintem, itt is magunkra ismerhetünk, s helyeslően bólogathatunk.

A magyar nők nem pénzéhesek, hanem az emberi értékeket részesítik előnyben. A külső sem az első szempont. Ezt személye válogatja, nem tudok általános véleményt mondani másokról ez ügyben.

Vallási szempontból nyitottak vagyunk. Hajlandóak vagyunk elfogadni egy új hitet, alkalmazkodni hozzá. Továbbá remekül tudunk integrálódni egy új környezetbe más országokban. Nem hozunk szégyent magunkra és másokra sem.
Illetve nem elhanyagolható tény, hogy pénzkultúránkból adódóan inkább gyűjtők, mint költekezőek vagyunk. Gondosan tervezzük a családi költségvetést is.

A leendő gyerekeink egy különleges és egyedi nyelvet tudnak segítségünkkel elsajátítani. Preferáljuk a saját anyanyelvünket még akkor is, ha külföldön élünk.

Mire vársz még? Házasodj magyar hölggyel! 🙂

Én itt Londonban igyekszem jól képviselni a magyar női társadalmat, reklámozni a hírnevünket, elismertetni és megismertetni több emberrel a mivoltunkat.

A számomra érdekes és fontosabb példákat emeltem csak ki.
(a forrásom: http://hungarianbeauty.com/why-marry-a-hungarian-woman/)

Reklámok

TE MIT GONDOLSZ?!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s