Egy új korszak

Egy új korszak ajtaja tárult ki az életemben, amin egy srác lépett be.
open-door-fieldHa emlékeztek még, áprilisban sírtam, majd májusban regenerálódtam, júniusban közömbös és passzív voltam a pasikkal szemben. Most pedig lassan lélegzem és nyugodt vagyok. Nem kell ismerkedtem, ismeretlen srácokkal találkozgatnom. Most a legfontosabb dolog, hogy jól érzem magam és boldog vagyok.
Az elején a srácon múlott minden, hiszen én nem fordítottam neki különösebb jelentőséget. Neki kellett energiát fektetnie a szituációba, randira hívnia, főznie nekem. Mára azonban, hogy jobban megismertem őt, s én is aktívabb vagyok. Ma én voltam a konyhatündér, s ebédre kolbászos tarhonyát és aranygaluskát dobtam össze. A magyar konyhával való ismerkedés első alkalma volt ez.

Az első közös kirándulásunkat is kipipálhatjuk a naptárban. A nyelvi nehézségek ellenére is minden remek volt. A legkedvesebb pillanatom azt volt, mikor a tengerpartnál állva hátulról átölelt. Becsuktam a szemem, s egész testemben élveztem az ölelést. Évek óta nem volt ilyen alkalomra példa. Szerencsés személy vagyok.
Ugyanilyen boldog voltam, kézen fogva sétálni vele a városban is. Bár sokan meg szoktak minket nézni. Furcsa pár vagyunk, egy szőke kelet-európai egy ázsiai fekete hajú sráccal.

A legfontosabb dolog, hogy nem élem magam bele semmibe se. Nem kergetek képzeletbeli felhőket egy közös jövőről. Majd az élet hozza magát, elég, ha csak a következő hét végéig látok vele kapcsolatban. Korábbi életemben a legnagyobb hibát ott vétettem, mikor nagyokat gondoltam. (Az a szituáció, amikor már olyanokon jár a fejed, hogy és mikor mutatod be a szüleidnek, hogyan ünneplitek majd az évfordulótokat stb. Egy ilyen valótlanságon alapuló álom tud a legnagyobb fájdalmat okozni, ha vége szakad a kapcsolatnak.)
A mostani helyzet mindenképpen reményt ad, s olyan pozitív befolyást gyakorol, aminek segítségével biztatni tudok másokat. Vigaszt és támaszt nyújtani, mert én most szebbnek látom a férfi-női kapcsolatok lehetőségét.

Lesz, ami lesz. És nagyon örülök, hogy jó emlékeket kaptam ajándékba idáig is.

Reklámok

TE MIT GONDOLSZ?!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s