Japán vezet

Mostanában nyugodtabb lelkiállapotban vagyok, s optimistább is lettem a pasikkal kapcsolatban. Az ok egyszerű, megismerkedtem egy normális sráccal avagy japán még mindig a topban van.

Magyarország szerintem pozitív véleményen van a távol keleti országgal kapcsolatban. Szeretjük az aranyos kis turistákat is, akik a legújabb fényképezőgépekkel a kezükben szorgosan látogatják Budapestet, s készítenek milliónyi fényképet, amit aztán soha nem néznek újra. A Japán cégek is híresek, nevesek, bár az ott dolgozókat nem irigylem a munkamorál miatt.
japanA kis szigetország ugye élenjáró a technológiai kutatások, kísérletezések területén, pedig a II. Világháborúban ők is a vesztesek sorát erősítették. A múlt az múlt, a jelen és jövő számít.
Ha azt mondom neked, hogy Japán, mit mondanál? Tokyo? Általában a mi fejünkben az él, hogy egy szervezett és rendes országról van szó, ahol az emberek értelmesek, iskolázottak és… nem tudom.

Jelenleg azt kell állítanom, hogy nagyon érdemes velük barátkozni. Egy másfajta látásmódot és életfelfogást ismerhetünk meg általuk, sőt szerintem jó hatással is vannak ránk, mert nyugodt vérmérsékletűek. Borzalmasan higgadt emberek. A személyes tapasztalatom teljesen jó eddig. Egy japán ember precíz, pontos!, lehet rá számítani, illedelmes, okos. Ha női szemmel tekintünk rájuk, akkor kiemelném, hogy ismerik az udvarlás szót. Nem nyomulósak, és jól öltöznek. Meglepően tudnak magukra adni!

Japán jelenleg magasan vezet nálam! Csak szurkolni tudok nekik!

TE MIT GONDOLSZ?!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.