Eltartott asszonyok

Ma visszatérek az angol család témakörhöz, mert még nem írtam az eltartott asszonyok kemény életéről.
Korábbi cikkekben már szó volt az angol gyerekekről, az angol családmodellről, nevelési ötletekről, s most pedig azok a személyek jönnek, akik igazából a nevető harmadik szerepét játsszák, vagyis pontosabban 100%-ban élik.

eltarott_nokAz előző családjaimnál az anyukák dolgoztak, de most a 3. helyemmel januártól változás állt be. Itt az anyuka nem dolgozik, ő a teljesen eltartott személy, aki tud élni. Neki azért van szüksége Au pairre, mert nem törődik a gyerekeivel, nem főz, nem tereget, nem vasal, nem rak rendet, s nem is igen tölti az idejét a saját csemetéivel. A hét folyamán ő eljár teniszezni, golfozni, úszni, pletykálkodni a gazdag-szintén eltartottak asszonyokkal, kártyapartin vesz részt egyebek. Így meg van csúszva az anyai teendőivel, s nem tudja időben felvenni a legkisebb lányt, meg amúgy is. A napi rutin még hagyján, de mikor a golfklubnak meccsei vannak, bizony egész napra kimarad, így a gyerekek teljesen rám maradnak. Végül is ezért fizetnek…
Nyugodtam állíthatom, hogy őt irigyelhetjük. Konkrétan a sportnak él, amiket szeret is csinálni, a férje pedig mindent áll. A lakás és a gyerekek rendben vannak, a takarító és gyerekfelügyelő is ki van fizetve, nem kell itt megszakadnia sem. Éli a világát, s nagy szociális élete is van, hiszen a tenisz és golf klubban van nyüzsi, társalgás.

A titokra lennék kíváncsi. Hogy a fenébe lehet egy olyan pasit összekaparni, aki ilyen nagylelkűen állja a dolgokat? Egyáltalán mivel kell az ilyen férfiakat megfogni, és hol lelhetőek fel ők?
Ha bekapta a csalit az illető, szül az ember pár gyereket, s magához köti egy életre. Működik a dolog. Az már más kérdés, hogy milyen lesz házasság és meddig tart, de akkor sincs gond, ha szétmennek, mert válás esetén busás összeggel és a férj részéről gyerektartási kötelezettség fizetésével távozik a feleség, továbbra sem kell semmit sem csinálnia.

A mostani családomban ráadás plusz az, hogy az apuka egy abszolút normális, barátságos és kedves fazon, aki mellesleg jól is néz ki. Mindig időben hazaér a munkából és szereti a gyerekeit is. Az anyuka nem tud panaszkodni.

Az anyuka javára pedig annyit had mondjak, hogy ő az eltartott asszonyok között a jobb kategóriába tartozik, mert nem egy csicskáztató és dámáskodó páva személy.

Tudunk élni Angliában na.

Reklámok

Eltartott asszonyok” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Cinkapanka szerint:

    Azért, mert szül 1-2 gyereket még nem köti magához, ebbe a hibába sajnos nagyon sokan beleesnek. Azt hiszik a gyerekkel megfoghatják. Persze lehet, hogy vele marad csak még van anyuci mellett valaki más is.

TE MIT GONDOLSZ?!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s