Élmények

Tegnap este hazafelé jövet a metrón gondolatok özöne szakadt rám. A barátnőm járt a fejemben, hogy mennyire fontos az ő személye az életemben. Nem tudok elég hálás lenni, hogy az jelen van mindennapjaimban. Nagyon örülök neki. Mi gyakran vagyunk együtt, szervezünk közös programokat. igazából a hétvégén minimum egy teljes napot együtt töltünk, illetve hétköznap is szoktunk találkozni.
Miért is működik a kapcsolatunk? Kerestem az indokokat magamban. Egyrészt kellenek a hasonlóságok, két személy egymásra találása, de a valós mozgatórugó az élmények összetartó erejében rejlik. Milliónyi közös emlékünk van az elmúlt évből. Voltak csodás pillanatok, örök élmények, de néha egymás vállán sírtunk, segítettünk lelkileg egymásnak túllépni a dolgokon. A lényeg, két idegen ember életútja keresztezte egymást, és azóta sok közös eseményük volt.
A jövőre vonatkozóan is tele is vagyunk tervekkel, szeretnénk egymás mellett maradni, álmokat megvalósítani, véglegesen letelepedni. A barátságunk erős, felépítettük az alapokat, s a falak is felálltak. Működik a dolog.

Tovább folytatva megkezdett gondolatmenetet, azt állhatom, hogy minden kapcsolat alapja igazából az élmények, a minőségi eltöltött idő, amik örömet okoznak mindenki számára. Egy házasságban, kis családban és nagy családban is egyaránt olyan dolgokra van szükség, amik együtt tartják az embereket. Ezek lehetnek bevett rutinos dolgok is, mint egy vasárnapi ebéd, vasárnapi mise. Ilyenkor mindenkinek rá kell érnie, jelen kell lennie, s a tőle telhető legjobbat mutatnia, tennie. Mindezek mellett pedig a további programok megléte is nagyon fontos. Kirándulást szervezni, együtt sétálni bármi lehet. Fontos, hogy olyan dolog legyen, amit mindenki szeret, élvezni fog. Az olyan kapcsolat, ahol ezt alkalmazzák, nem hűlhet ki, nem mehet tönkre.
sokkal-jobb-egy-kozos-elmeny_mint-egy-draga-ajandekMegerősítve a fentieket felhoznék egy személyt, akivel egyetlen egyszer találkoztam az életemben, ám még is szeretem. A történetünk annyi, hogy egy közös ismerős által együtt mentünk bulizni. Egy óriási élményünk volt közösen, egy olyan éjszaka, amikor lazítottunk, röhögtünk és züllöttünk is. Igen, de maradandó emléket adott. Leraktuk az alap téglát, csak aztán útjaink másfelé sodortak minket.

Most gondoljunk emberekre, akik futólag jöttek – mentek életünkben, de élményünk volt velük! Ugye milyen jókat tudunk mosolyogni?! A fenébe…ejha, most ugrott be még ő is! Legvégül pedig keressük elő az első nagy emléket a legjobb barátunkkal/barátnőnkkel. Hol is indult a történetünk…, fogadni mernék, hogy egy hatalmas élmény fog eszedbe jutni azonnal!

Reklámok

TE MIT GONDOLSZ?!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s