Furcsa, de jó értelemben

Néha megkapom felnőttektől és gyerekektől is egyaránt: furcsa vagy, de jó értelemben.
Számomra ez mindenképp egy pozitív vélemény.

Gyerekkel élek, ami kedvező számomra, mert a gyerekek többnyire romlatlanok, nincsenek bennük negatív dolgok, nem játsszák meg önmagukat és boldogok. Igazából egy felnőtt embernek is ezeket az alapvető tulajdonságokat kéne hordoznia magában…, ám az életkorral kikopnak a dolgok. A felnőttek nem derűlátóak sokszor, tökéletesen tudnak színlelni érzelmeket, s néha megkeseredettek.
Most én az életkoromból adódóan felnőtt vagyok, ám nem felejtettem.
3701369249cc36466345bSzeretek boldog lenni, és kimondani azt, hogy boldog vagyok. Szeretem azt mondani, hogy azért élünk, hogy boldogságot adjunk és kapjunk. Szeretek táncolni, énekelni, rajzolni és festeni. Hiszek abban, hogy a világ tele van szép dolgokkal.
 A most említetett sorok miatt sokan furcsák néznek rám. Te, hol élsz? Ez itt a Föld, a kemény munkás élet…blablablaaa. A 9  éves gyerek szeme is tágra nyílt! Én pedig mondtam neki, de hát fiatal vagy, suliba jársz, vannak álmaid, miért kéne szomorúnak lenned, gorombán viselkedned?
Önfeledt nevetés és folyamatos mosolygás is sajnos kapukba ütközik sokszor. Miért mosolyogsz? Mi szép az életedben? Mi történt veled?
Hééé, most komolyan…Nem lehet boldognak tűnni csak úgy egyszerűen. Nem kell, hogy nagy dolog történjen az életünkben. Már jelenleg is annyi minden jelen van, hogy nem lehet nem örülni neki.
Napi szinten mindig van valami pici fénysugár, ami kellemes érzéssel tudna eltölteni minket, csak mi azon gondolkozunk, mi hiányzik. Nem a jó dolgokra fordítjuk az energiánkat…aki pedig szeretné, próbálja, azt meg furcsának nevezzük, de jó értelemben! 🙂

Számomra egy apró cél, hogy minél több embernek valami pozitívat vigyek az életébe, segíteni tudjak, hogy életük jó irányba forduljon.
Az egyik „gyerekemmel” tesztelem a módszereimet, s úgy látom, működik.

Csodás, mosolygós és pozitív hétvégét kívánok!

Reklámok

TE MIT GONDOLSZ?!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s