Egy tökéletes nap

Minden embernek megvannak a saját elvárásai és dolgai, amik örömet okoznak neki. Valaki azt szereti szabadidejében, ha végre otthon ülhet és pihenhet, valaki örökké menne. A lényeg a dologban, bármit is tegyünk, ne tegyünk, de az boldogsággal töltsön el minket. Igen, ez egy klassz nap volt! Örülök, hogy megtörtént és így történt.

hétvégeMost vasárnap „csak”egy tökéletes napot tudtam megélni. Már nagyon-nagyon kellett, mert a szép dolgok és élmények visznek előrébb, segítenek túl bármi rossz helyzeten az életben.
Reggel korán keltem relatív, amit nem kedvelek túlzottan, de az a mondat járt a fejemben: Ki korán kell, aranyat lel!
Egy sétatúrán vettem részt, amit egy internetes meet-up közösség szervezett. ’Mozogj és szocializálódj’ lenne a program vezér mondata. Alapjában véve szimpatikus emberek jöttek el vasárnap a gyaloglásra, de még sem éreztem a közös hangot. Nem tudtam volna sokáig miről beszélgetni velük. Az alap kérdések pedig számomra és másoknak is unalmasak már. „mivel foglalkozol, hány gyerek, mióta élsz itt” blablaba. Ám furcsa, mert néha előfordul, hogy olyan személlyel sodor össze az élet, akivel fél órán belül már egy csomó témakörről tudok beszélgetni, sok-sok közös érdeklődési pontot találni.
A délelőtti bevezető séta mindenképpen jót tett, majd mi leváltunk gyorsan a csapattól. London egyik külvárosi részén megebédeltünk. Nagyon kellemes volt, hogy az étterem kinti teraszán foglalhattunk helyet. A kevésbé szeles és esőmentes – kiülős időre nem minden nap van lehetőség itt. Később utunkat a Candem Town-ba folytattuk, ahol ruhákat néztünk, sikertelenül most.
A Town-ról tudni kell, hogy ez egy piac, ahol mindenféle, de tényleg mindenféle cuccot meg lehet venni. Sőt meg merem kockáztatni, ha valamit itt nem találsz, az nem is létezik, mert tényleg annyira sokféle és vegyes, minden divatot és irányzatot képviselő termékek fellelhetőek egy helyen.
Vasárnap délután ellenére is a tömegnyomor és egymást „taposó” emberek fogadtak minket. Ide csak a nyugodt és tömeget elviselő emberek jöjjenek nézelődni!

Kora este egy vallási összejövetelre siettünk, amit nagy nehezen találtunk meg. Ha borzasztó őszinte szeretnék lenni, miért is járunk ilyen helyekre, akkor kettő válasz lehetséges. 1. Hiszünk Istenben és a szeretetben, támogatására szükségünk van a mindennapi életünkben. 2. Bízunk benne, hogy fiatal és szimpatikus srácok is látogatják ezeket az alkalmakat/rendezvényeket, esély adódhat tisztességes férfiakkal való ismerkedésre is…ergó pasizásra.
(Én vallásos családból származom, az Istentiszteletekre, vallási dolgokra mindig is vittek, majd egyedül és önszántamból jártam otthon is már.)

Később, még alkonyat előtt London egyik csodás parkjában tettünk egy levezető sétát. A Regent park gyönyörű. A szememben ez a legszebb park, igazi romantikus kis része a városnak. Még biztos vagyok benne, hogy felkeresem a közeljövőben. A környék is igen elegáns és látszik, hogy jómódú emberek laknak itt.

Az én életemben így néz ki egy tökéletes vasárnap. Séta, vásárlás, összejövetel és levezető gyaloglás egy szép helyen…és a barátnőm társaságát ne is említsem. 😉
Nagyon-nagyon boldogan zártam a hetet. 

Reklámok

TE MIT GONDOLSZ?!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s