Egy szép pár

Kislányként álmodozunk a hercegről, aki fehér lovon jön majd. Mi pedig hercegnőkké válunk és a Föld felett fogunk lebegni örömünkben. Valójában hercegek igen is léteznek, és a hercegség neve pedig a Boldogság! Mi pedig egy személy szívének hercegnőjévé lehetünk.
A világban pedig vannak olyan szerencsés emberek, vagy, talán mert megérdemelték, hogy korán megismerik a hercegüket és hercegnőjüket.

573754Múlt héten házasodott meg egy távoli ismerősöm. Már vártam az eseményre. Ők évek óta együtt vannak, és nagyon szép párnak tűntek nekem mindig is.

Az ismerősöm és a (most már) felesége olyanok, mintha a Barbie baba és a Kent életre keltek volna a valóságban. Talán életemben nem láttam még ilyen tökéletes párt, mint amilyenek ők voltak/vannak. Két ember, aki nagyon hasonlít egymásra, akiket az ég is egymásnak teremtett.
Szeretem őket, mert a boldogságot sugárzó képeikkel mindig feldobják a napomat! Az esküvős fényképek is csodálatosak lettek.

Pontosak ők, ketten azok még, akik reményt tudnak adni bárkinek! Igen is, te is találhatsz egy szép személyt magad mellé. Látod, ez megtörténik.

Kívánok Nekik csodálatosan szép utat a házasság nevű utazáson, ami tartson nagyon sokáig számukra! Kívánom még Nekik, hogy az élet ajándékozza meg őket rengeteg mesés, közös élménnyel! Sok boldogságot!

Reklámok

TE MIT GONDOLSZ?!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s