Másnaposok II.

A napokban néztem meg a Másnaposok film 2. részét.
Az első filmről már korábban írtam. Igazán tetszett mindkét epizód eddig. Bár a második az első lekoppintása, egy új környezetbe helyezése.

Az első részben megismert fogorvos tag áll most házasság előtt, egy tájföldi hölgyet szándékozik elvenni. Minden szépen alakul. Az esküvő előtt csupán pár sört ugranak le inni a tengerpartra. „20 perc múlva jövök drágám!”. A legőrültebb, a nagyobb darab csávó most sem bírta ki, s cuccot rejtett a pillecukorba, amitől totálisan fejre állnak. Megint kiütve és teljes memória kiesésben ébrednek fel egy lepukkant szálláson.
Hangover-Part-II
Mi a fene történt már megint? és mit keres egy majom a szobájukban? Közben úgy tűnik a régi kínai barátjuk elpatkolt, akit elrejtenek egy jégládába, majd az este emlékeinek felfedezésére indulnak. A rendőrségen felvesznek egy tolószékes szerzetest, a majomról kiderül, hogy drogkereskedő. A házasság előtt álló srácról pedig megtudjuk, hogy piásan neki minden mindegy, összeszűrte a levet egy transzival. A legnagyobb probléma pedig az, hogy nem találják a menyasszony öccsét, akit magukkal vittek tegnap este. Egy jó nagy kuszaság áll össze újra a filmben.

Szerintem a mostani rész egy kicsit zavarosabb, mint az első. Itt jobban ugrálnak a helyszínek és események, nehezebb követni.

A srácok, mikor már úgy érzik, ezt nagyon bebukták, beugrik egy kép, egy részlet, hogy hol is lehet az eltűnt srác. A vége happy end, de az addig vezető út tele van vicces és elképesztő helyzetekkel. Megéri megnézni egyszer az biztos!

A kultuszfilmnek még lesz folytatása. Idén, 2013 májusában jön a következő rész a mozikba!

Reklámok

TE MIT GONDOLSZ?!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s