Nyugodj Békében Balázs

Soha nem tettem még meg, hogy eltűnt személyekről, esetleges bűnügyi esetekről írjak. A mostani helyzet azonban megérintett, mert a lakhelyemhez közel, a volt iskolám egyik diákjával történt.

Kovács BalázsDecember közepén döbbentett meg egy internetes cikk, hogy eltűnt egy székesfehérvári diák, Balázs. Egy végzős tanuló, aki reggel elindult otthonról, de már nem ért be az iskolába, úgy egyáltalán többé senki nem tudott róla senki semmit sem.
A hír a közösségi oldalnak köszönhetően futótűzként terjedt, péntekre december 14-re már az egész megye tudta, de országos szinten is foglalkoztak az esettel.
Székesfehérvárt pedig Balázs osztálytársai teleplakátozták a fotójával. Mindenhol az ő fényképe volt, sok üzlet kirakatából tekintett ránk.

Én nagyon bíztam benne, hogy a srác csak berágott valamire és elment egy kicsit csavarogni, vagy külföldre kiment titokban. Sokkal jobb lett volna tudni, hogy él. Szorítottam és pozitív voltam. A remény hal meg utoljára.
Aztán tegnap jött a sokkoló hír, hogy feltehetőn az ő holttestét találták meg nem is olyan messze a lakhelyétől.

Tudjátok, én nem elégszem meg gyenge magyarázottal. Szeretném a pontos okokat és körülményeket tudni, a választ a miértre? Hogyan történhetett ez meg? Hogyan tűnik el egy felnőtt férfi, egy jó tanuló nyomtalanul.

A családtagok fájdalmát még csak felfogni sem tudom, pusztán együtt érezni velük. A kicsi gyerekük, akit felneveltek, akinek tervei voltak, már soha nem fogja őket átölelni, rájuk mosolyogni. Borzasztó szívszorító érzések, belegondolni is rémes.

Balázs, nyugodj békében.

„Ne sírj hát,
Hiszen hálát ad az ég
azokért,
Ki útra kel a fénnyel,
Ne félj a lelke él,
Csak elbújt egy felhő mögé…”

Reklámok

Nyugodj Békében Balázs” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Zita szerint:

    Engem az az eset rázott meg nagyon, amikor Kiskunlacházán megöltek egy 14 éves lányt. Nem volt semmilyen kötődésem az esethez, de amikor elolvastam mit írt a kislány az iwiw adatlapján nem tudtam nem sírni.

    “Hát…=) minden reggel úgy ébredj fel, hogy vannak akik szeretnek téged=)!Azoknak az embereknek viszonoznod kell ezt a szeretetet!Néha kell az, hogy másokhoz alkalmazkodj , és örömet okozz nekik, mert te is leszel olyan helyzetben amikor szükséged lesz a SZERETETre!Minden embernek szüksége van szeretetre, és joga van a boldogsághoz, amit senki nem foszthat meg tőle!Ne foszd meg magadat ettől a két dologtól, mert bármi is történik az élet megy tovább, a problémák előbb utóbb megoldódnak, és tovább kell lépni mert minden nap jön egy új reggel, egy új remény=)!!!!Ha van családod és vannak barátaid , LÉGY NAGYON BOLDOG♥=), és tedd őket boldoggá, mert sok ember nem élhet ezzel az örömmel=(!Mindig arra gondolj, ami boldogsággal tölt el, és olyankor felejtsd el a rossz dolgokat=D!Becsüld meg nagyon azokat, akik igazán szeretnek, és NE VESZÍTSD EL ŐKET, hiszen a legnagyobb boldogság az, ha tudod és érzed hogy ღSZERETNEK TÉGEDღ!Használd ki azt az időt amikor boldog lehetsz, mert kerülhetsz olyan helyzetbe amikor már túl késő!Ha úgy alakítod az életed, hogy másoknak is örömet szerzel, hidd el viszonozni fogják neked=)!Ja…=D és mindig légy őszinte, és légy önmagad=D!…ez a kettő nélkülözhetetlen ahhoz hogy boldog legyél=)!És mindig MOSOLYOGJ”

TE MIT GONDOLSZ?!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s