Szilveszter éjjel

Ma este búcsúzunk az Új Év első napjától. Remélem a Szilveszter mindenki számára remek volt. És abban is bízom, senki sem úgy áll hozzá, hogy a Szilveszterre akarja vetíteni az egész évét. Értem úgy, hogy pocsék estéd volt, ne állj úgy hozzá, hogy akkor pocsék éved is lesz.
szilveszter éjjel
Az én estém annyira nem volt különleges, hoztam a formám. Most inkább arra szeretnék kitérni, hogy mennyire felbosszantottak a petárdázók. Úgy nem tud zavarni a helyzet, ha az emberek buli címszóval egy rakás pénzt elköltenek pirotechnikai eszközökre. Az már inkább elszomorít, hogy ugyanezek az emberek soha egy fillért nem adnának semmilyen jótékony célra, mert ’nincs pénzem’ magyarázattal. Második pedig, hogy legalább úgy gyújtsák meg a tűzijátékot, hogy még véletlenül se veszélyeztessék az utcán sétáló emberek testi épségét. És, ha már ellőtték a cuccokat, legyenek olyan kedvesek és vigyék el a szemeteskukába az üres töltény dobozokat!
Most a nyilvános mulatságok után, a városgondnokság megkezdheti a nagytakarítást.

A harmadik dolog, hogy sajnáltam szegény mentősöket is, akik számára talán Szilveszter a legforgalmasabbnak számító éjszaka. Amint a belváros felé sétáltam, fél órán belül két szirénázó autó is elhajtott, de az éjszaka folyamán még többször hallottam a mentőket. Bizony, gondolom, az alkoholivás okozott gondot valakinél, meg esetleg a tűzijáték eredményezett még sérüléseket.

Remélem mindenki bizakodóan tekint a 2013-s évre, mert tudjátok a remény hal meg utoljára.

Sikeres, Szép Évet kívánok Mindenkinek!

Reklámok

Szilveszter éjjel” bejegyzéshez egy hozzászólás

TE MIT GONDOLSZ?!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s