Zámbó Krisztián az X-faktorban

Otthon megy az X-faktor x-edik szériája. Őszintén mondva engem mélyen nem érdekel az egész, teszek bele. Már elegem van az újabb és újabb sztárokból, akik nevét fél év múlva nem is fogjuk tudni. Meg amúgy is Londonban főleg nem érdekel, hogy otthon mi folyik.

Gratulálok az RTL Klubnak. Idén sikerült elérniük, hogy itt is beszélünk róluk, még azok az emberek is, akiket a legkevésbé sem foglalkoztatna az egész. S, hogy miért lett ilyen felkapott most a helyzet?! Hát igen, Jimmy fia szerepel a tehetségkutató műsorban. Nem lehet mindenkinek olyan hangja, mint Jimmynek, a fia sem örökölte azt a hangskálát… Sőt, azt is lássuk be, hogy egyáltalán nem szép hangú Krisztián, de nem az a nagyon szar csapnivaló se. Elismerem, hogy szereti a zenélést, követni szeretné az apukáját, de a született adottságok született adottságok. Ha nincs jó hangunk, hát sorry, nem tudunk az énekesi pályában gondolkozni.
A válogatáson mutatott produkciója egész megnyerő volt, de az óta szerintem egyre rosszabbakkal áll elő. De a nézők szeretetét azonban sikerült elnyernie. A szavazataikkal még mindig bent van a döntőkben.
Az elmúlt héten a Facebookon az emberek pedig igyekeztek gúnyt űzni a szituációból, a pocsék előadásaiból paródiákat csináltak. Itt jött el az a pont, hogy én is értesültem mindenről. Így kerestem rá a youtube videókra, a korábbi adásokra. A negatív reklám is reklám, ne felejtsük. Sőt, a legjobban pont ez hagy nyomot. Nyakam rá, hogy az X-faktor nézettsége még most fog majd nőni, főleg azokban a percekben fognak sokan a képernyő elé tapadni, amikor Krisztián fog énekelni.
Szombatig még van pár nap hátra, addig is nevessünk jókat és nagyokat.

Megosztom veletek a kedvenc, Krisztiánnal kapcsolatban készült, számomra igen tetsző vicces videókat:


„csak sms-t kapott többet, mint kritikát”

Reklámok

TE MIT GONDOLSZ?!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s