Üdv a Klubban

Pár lány barátnőmmel alapítottunk egy klubot. Most, hogy már létrejött a klub, most érzem igazán, hogy mennyire vágytam már hasonlóra az életemben. 

Angliában egyedül a barátaim azok a személyek, akik idekötnek. Ha ők nem lennének, nem érezném úgy, hogy feltétlen itt lenne helyen. Ők adnak értelmet a mindennapjaimnak, tudom, hogy a hétköznapi munka utána velük töltődöm fel hétvégén. Így aztán különösen tetszik a kis klub, bár egyelőre még csak hárman vagyunk.
Így is csodálatos, mert tavaly ilyenkor senkit sem ismertem, de tényleg senkit. Az elmúlt 365 napban roppant jó változások következtek be az életemben. Először úgy éreztem magam, mint egy csecsemő, aki tudatlanul kezdi életét és ismeretlennek van körülvéve. Ma pedig már biztosan mozgom ide-oda, s egy időre biztos megállapodtam Londonban.
Térjünk vissza a kis csapatunkhoz. Mi a közös bennünk? Mindegyikünk Au pair, mindegyikünk ír, és egyidősek is vagyunk, tele álmokkal. A szépsége a dolgoknak az, hogy mostantól együtt fogunk az élet útján járni, együtt fogjuk megélni a hullámokat és völgyeket. Remélhetőleg együtt fogunk örülni a másik sikerének, egymást segítve fogjuk elkezdeni önálli, angliai életünket is.
Szeretem őket! Igazán szép ajándék volt, hogy így találkoztunk, hogy a sorsaink találkoztak.
Kívánom magunknak, hogy 5 év múlva egy elegáns bárban üljünk és koccintsunk az elmúlt évek sikerei. Kívánom, hogy sokáig maradjunk meg egymásnak!

Reklámok

Üdv a Klubban” bejegyzéshez egy hozzászólás

TE MIT GONDOLSZ?!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s