Harry, a pucér herceg

A brit királyi család újabb botrányon van túl. A múlt héten kapták lencsevégre Harry herceget, amint jókedvűen medence partizott lenge ruhás lányok társaságában. Később pedig készült róla egy kép, amint a becsességét a kezével takargatja. Ez a kép bejárta a világsajtót, a bulvármagazinok címlapján nagyképben közölték le. Harry a „királyi ékszert” óvja. Napokig vezető hír volt. 

Közben kiszivárogtak olyan információk is, hogy túl jó volt a hangulat, elég sok volt az alkohol, egyszóval durva másnaposság követte az éjszakát… Sokan pont ezért a Hangover című filmet hozták fel párhuzamos példaként, főleg mert a helyszín stimmelt.
Én nem tudok egyetérteni ezzel a nagy felhajtással. Az egész cirkusz csupán azért tört ki, mert egy híres ember szerepelt benne. Gondoljunk csak bele, hány gazdag csemete mulathat éjszakánként hasonlóan? vagy csak éppen Las Vegasban, hány puccos party van naponta? azok az esték senkit sem érdekelnek, mert nincs ott rajtuk egy sokak által ismert személy. Persze, a fene egye a jó dolgukat na…, de ez nem egy olyan nagy dolog, amiért ekkora felhajtást kell csapni.
Ha pedig a pucér képre vissza is térünk, hát ennyi erővel minden este fürdés előtt és után is lefényképezhetnék Harryt, és jöhetne hír, hogy a trónörökös fürdött. Kit izgatna a dolog?
Itt arról van szó, hogy nyár van, uborkaszezon, a hírességek inkább nyaralgatnak, pihennek, most kicsit botránymentes a sztárvilág. Hála a jó égnek, pont kapóra jött Harry herceg. Egy kis darabszám növelés, eladásjavítás mindig jól jön. A bulvársajtóról pedig jól tudjuk, hogy az ember szavát képesek kiforgatni, vagy valótlan írásokat tenni egy kép mellé.
Ez a kis nyárzáró parti szerintem a legkisebb dolog volt, amit elkövethetett a herceg. Az én szememben sokkal felháborítóbb volt, mikor nácis jelmezben ment el egyszer valami partira. Na igen, az már ütős volt…egy medencés bulihoz képest. 

Harry, a pucér herceg” bejegyzéshez ozzászólás

TE MIT GONDOLSZ?!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.