Kezdődik a londoni – nyári Olimpia!

Gondolom, senkinek nem kell elmondanom, hogy milyen esemény kezdődik az este folyamán.

Igen, persze, hogy a nyári Olimpia startol el. Vajon emlékszünk –e, hogy 4 évvel ezelőtt hol is voltak az ötkarikás játékok? Lehet megfogtalak, de lehet rögtön mondtad már: Peking.
Elrepült 4 év az életünkben és megint eme jeles sportéletet megmozgató esemény veszi kezdetét. Most különösen érdekes a helyzet számomra, hiszen innen Londonból jelentkezem. A közelemben lesznek a tornák. Most úgy néz ki, hogy egy napra én is betekintést tudok nyerni a dolgokra.
Angliában már tavaly tavasz óta olimpiai láz van. A visszaszámláló órákat már jó előre kihelyezték. Én 2011 májusában a Cadbury csokoládégyárban jártam, már akkor tudtam fényképet készíteni a hátralévő napokat mutató kijelzőről. És igen, már 0 nap van csak vissza, igazából már csak egy jó 4 óra és kezdetét veszi a lélegzetelállító gálaműsor. Biztos vagyok benne, hogy kitesznek magukért a britek, vagyis inkább az önkéntesek, akik szabadidejüket nem kímélve gyakoroltak szorgosan, hogy minden tökéletes legyen. Elismerésem nekik!
A sportágakhoz visszatérve, sajnos idén sem úsztuk meg a dopping botrányt… Nem tudom megérteni az ilyen sportolókat. Szerencsére, jó pár sportban jók vagyunk, kimagasló teljesítményt gyújtunk. Én személy szerint várnék érmeket: kajak-kenuban, vízilabdában minimum.
Az én életemben a 2000. Sydney a legemlékezetesebb. Talán akkor volt még sok időm követni a közvetítéseket. Emlékszem a nyitó ünnepséget még a papámmal néztük együtt, utána pedig ő hamarosan meghalt.
Mindenkinek kívánok jó szórakozást a ma estére! A későbbiekben még jelentkezem!

Reklámok

Kezdődik a londoni – nyári Olimpia!” bejegyzéshez ozzászólás

  1. hajdulaszlo szerint:

    Két jó dolog rögtön: Olimpia és Cadbury csokoládé. Ithon teljesen eltűnt, pedig annak ellenére, hogy nem vagyo édesszájú, azt kifejezetten kedvelem.
    Ami viszont nem jó, hogy kenuban csak egy fővel képviseltetjük magunkat. Hol vannak a párosok?

TE MIT GONDOLSZ?!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s