Hogyan költsük el a lottó nyereményt?

Még korábban írtam egy cikket a lottóval kapcsolatban (itt olvashatod el). Mikor azokat a sorokat vetettem papírra, olyan két milliárd körül volt a megnyerhető összeg. Most azért vált aktuálissá az ügy újra, mert közel öt milliárd forint ütheti valakinek a markát, ha helyesen találja el az 5 db számot a 90-ből. Az oldalam statisztikájában is látszódik az izgalom, mert többen kerestek rá a következő kifejezésre: hogyan költsük el a lottó nyereményt? El sem merem képzelni, hányan pályáznak az összegre, de hogy tippeket keresnek a neten a költéshez, még érdekesebb számomra.
Most úgy döntöttem, ha szeretnék az emberek, tudok én ötleteket mondani nagyon szívesen. Kezdjük akkor a felsorolást:
1. Én szeretek utazni, szerintem még rajtam kívül mások is, így egy részt biztos arra költenék, hogy felkeressek különböző helyeket. Egy U.S.A körutazás jól esne nekem. Mondjuk, kezdhetnénk a keleti parton, majd a kontinensen végighaladva bejárhatnánk egy csomó mindent. Megnézhetnénk a Niagara vízesést, Chicago-t, Kansas City-t, Denvert, Salt Lake City-t, átvághatnánk Nevada államán a Grand Canyon-t sem hagyva ki természetesen. Az utunkat folytathatnánk a nyugati parton, megemlíteném Las Vegas-t, Los Angelest, majd San Diego után egy picit átugorhatnánk Mexikóba. Visszaúton pedig bekapcsolódhatnánk a híres 66 motorwaybe Oklahoma City irányába. Dallast sem lenne rossz felkeresni, majd leautókázni New Orleans-ba, elmenni egészen a floridai-félszigetig. Ha úgy szépen haladva, de tisztességesen végig akarnánk a fent említett helyeket járni egy huzamban, olyan két hónapot tippelek rá időtartamban.
2. Még maradjunk az utazásnál. Kipihenhetnénk a fáradalmainkat, mondjuk a Seychelle – szigeteken egy 5*-os előkelő helyen all inclusive ellátással. Ott tudnánk süttetni a hasunkat a napsütésben, lábunkat a fehér homokba lógatva. Kipróbálhatnánk milyen hidroplánnal utazni, búvárkodhatnánk egyet a kristálytiszta vízben is. Erre a pihentető nyaralásra én minimum két hetet rászánnék, ha már mennénk, adjuk meg a módját. Extra ajánlatként tudom mondani a házasságkötést pároknak, milyen emlékezetes lenne már egy egzotikus szigeten.
3. Mostanában úgy is focilázban ég Európa. Tanácsolnám a lottó nyertesnek, hogy már most előre foglaljon be egy utazást Brazíliába a következő foci világbajnokság helyszínére. Még ha nem is focikedvelő az illető, garantáltam felejthetetlen lesz az élmény maga.
4. Nem szabad elfelejteni, hogy nem csak költeni kéne, de valamit még jobban kihozni a meglévő vagyonból, szóval ajánlanám, hogy megbízható befektető cégekkel vegye fel a kapcsolatot. Ha esetleg van valami nagyon kedvelt hobbija, alapítson azzal kapcsolatosan egy céget.
5. Ésszel a barátokkal, illetve az olyan emberekkel, akik a pénz hatására lesznek mézes-mázosak velünk. Jó időben mindenkinek nagyon szimpi az ember, rossz időben meg hátat fordítanak az ilyen áll barátok és ismerősök!
6. Élvezzük azt, amit teszünk! Mindent boldogság járjon át, bármire is szórjuk a pénzt. Ellenben viszont maradjunk meg régi önmagunknak és ne forduljunk ki, hogy ránk se lehessen ismerni.
Gyorsan ennyi pont jutott eszembe, persze a pénzköltési lehetőségek sora végeláthatatlan. Egy szép ház, autó, nyaraló is biztos mindenkinek elnyerné a tetszését. 

Hogyan költsük el a lottó nyereményt?” bejegyzéshez egy hozzászólás

TE MIT GONDOLSZ?!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s