Timeline avagy a Facebook megint kiveri a biztosítékot

A XXI század egyre elképesztőbb számomra is, aki jelenkorát és fiatalkorát ebben az időszakban. Hatalmas technikai robbanás van folyamatban, de hogy hova tart és mit tudunk elérni, elképzelni sem tudom. Sorra dobálja ki az Apple cég is az újabb és újabb csodakütyüket, egyre szebb és kisebb dolgokat, vagyis évről évre brutális mennyiségű elektronikai hulladék keletkezik. A fanatikus emberek mindig az újabb és újabb termékeket akarják magunkénak tudni, szóval minden további gondolkodás nélkül a meglévő még működő terméket lecserélik a legmodernebbre. A cégek pedig jó kis profitot tesznek zsebre a folyamatos vásárlásnak köszönhetően. Igazából nem is erről akarok írni, ez csak mellékes volt. Már megint ez a fránya facebook az, ami ezt a cikkemet megihlette. Ha szabad így fogalmaznom, ez a cég folyamatosan kiveri a biztosítékot valamivel. Egyszer az adatvédelmi problémák miatt zengett róla a világ, most pedig a Timeline vált ki újabb hullámok a felhasználok körében. Úgy, mint az Apple a Facebook is újítgat folyamatosan, fejleszt, próbál minél jobb arculatot kialakítani, új ötleteket, ezért történt az meg, hogy pár változáson már átesett a profiloldalunk. Azt még lenyeltük valahogy, de ez a timeline nem akar a bögyünkbe férni, ahogy látom. Az emberek fel vannak háborodva, nem akarják, és erről panaszkodnak! Igen, kérem, az új technikai világ, új panasz okot is adott nekünk. Soha, de soha ne legyen nagyobb bajunk az életben, mint hogy a hülye személyes oldalunk hogyan változik a világhálón! Tisztára nevetséges az egész komolyan mondom.
Én az elsők között váltottam már át, mert szerintem sokkal átláthatóbb és könnyebb az egész, mert időrendi sorrendbe van rakva minden gyönyörűen. Fejléc kép pedig kimondottan jó, mert még színesebbé és ötletesebbé teszi az oldalt, mind amellett persze, hogy a személyiségünket is jobban ki tudjuk fejezni általa. A gyorsasággal már akarnak problémák, de hát valamit valamiért. Ennyi, kész, tudomásul vettem és így használom. Nem sírok miatta, nem írok háborgó leveleket. Ilyen miatt biztos nem fogom stresszelni az idegrendszeremet sem, szerintem mások se tegyék! 

Reklámok

Timeline avagy a Facebook megint kiveri a biztosítékot” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Dominika szerint:

    Nekem tetszik ez a timeline, az elején még furcsa volt, mint minden, ami új és a már megszokott helyét veszi át-ezért kezdetben nem szeretettem, de szerintem nagyon hasznos, hogy évről-évre átláthatjuk, mi történt, mikor ki és hol járt, valamint a borítókép tényleg ad egyfajta különlegességet az egésznek:)

TE MIT GONDOLSZ?!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s