Az istenáldotta szépfiú

Az egyik ismerősöm frissítette tegnap a profilját az egyik internetes közösségi oldalon. Ez így magában nem is rejt semmi különöset, hiszen nap, mint nap mi is teszünk fel új infókat és képeket magunkról. Jelen esetben egy igen speciális személyről van szó. Lassan öt éve lesz már, hogy ismerősim között tudhatom őt, a chatnek köszönhetően futottunk össze vele virtuálisan. Később pedig egy szórakozóhelyen egészen véletlenül belebotlottam, így indult az ismeretségünk.

Nagyon ellentmondásos személyről van szó. Az égiek kegyesek voltak vele, mert istenáldotta szépfiú. Előtte és az óta sem találkoztam olyan férfival, akinek ilyen igézőek lennének a szemei. Úgy tud nézni az emberre, hogy teljesen megbabonáz. Nem lehet neki ellenállni, bármit meg tudunk neki bocsátani, a csodás nézése mindent elfeledtet velünk egy pillanat alatt. Most lelki szemeim előtt be is ugrott rögtön az arca, ami mosolyt csalt arcomra. A roppant jó külső tulajdonságai mellett még a személyisége sem rossz, tovább tetőzve a dolgokat pedig, intelligens is. Mi a lányok álma? Egy pasi, aki ha belép egy helyiségbe, magára vonzza  a figyelmet, igen, milyen jó lenne magunk mellett tudni ilyen valakit, akivel mellesleg el is lehet beszélgetni. Tökéletes, ilyen emberre vágyunk. A sok jóval ellentétben azonban, sajnos piszkos módom játszik az élete kártyáival, ami bizony ront rajta, főleg azok szemében, akik jobban ismerik őt. Tegnap ő olyan képeket töltött fel magáról, amin valószínűleg egy ismerősének a gyerekével szerepel. Néztem a fotókat és belegondoltam, milyen átkozottul jó férj és apuka lehetne belőle, ha nem olyan lenne, amilyen. Az álmok megtestesítője, ahogy pedig a pici ott ült az ölében, hát nem lehet, nem megzabálni őket!

A szívem fáj a tudattól, hogy a külső sajnos titkokat takar, bár ha ezen változtatni tudna, komolyan mondom, nekem ilyen srác kéne a saját korosztályomban…

Reklámok

TE MIT GONDOLSZ?!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s