Az Apple gyásznap

A következő dolgokat azért szeretném megörökíteni, mert később jó lesz visszaolvasni, eszünkbe juttatni, emlékezni rá.

Steve Jobs befejezte földi pályafutását, gyásznap volt az Apple cégnél.Ha a férfinév nem is, de az Apple cég mindenkinek ismerősen cseng. Egy olyan cég, amely úttörővé vált a modern technikai fejlődések világában, mondhatjuk nyugodtan egyedülálló piacvezető a maga nemében. Steve Jobs egy kezdeti vállalkozást hatalmas óriáscéggé tett az elmúlt évtizedekben. Terveivel élenjáró volt a számítógépes, virtuális világban. Maga az amerikai elnök nyilatkozta róla a következő sorokat: a legnagyobb újítok egyike, aki elég bátor volt gondolni merészet, erősen hinni a világváltoztatásban, persze nem utolsó sorban, elég tehetséges mindezt véghezvinni. Ő egy rettentően jó géniusz volt, megcsinálta a semmiből.

Az Apple név hallatán egy alma jut eszünkbe első sorban, majd az amerikai cég, akinek rendkívül versenyképes termékeik vannak. Ki ne hallott volna az iPod-ról, arról pici és színes zenelejátszó eszközről, amiért mi fiatalok odavoltunk, vagyunk. A másik csúcs termék az iPhone, meg vagyunk érte veszve. Egy roppant okos készülék, zsebszámítógépnek is nevezhetjük. Böngészni tudunk rajta, hívást fogadni, indítani, skype telefonhívásokat bonyolítani, navigációs rendszert futtatni, mindezt egy kézből, bár a súlya azért van neki. A másik nagyon nagy kedvencem, az iPad, a tábla számítógép, annyira remek reklámja is van, hogy nem lehet nem akarni a készüléket. Az érintőképernyős dolgok top listás termékéről beszélünk.  Bár nekem nincsen még saját Apple termékem, de a jövőben mindenképpen szeretnék egyet-kettőt vásárolni, magaménak tudni valamelyik csodakütyüt. Hihetetlen, hogy 10 éve még számítógépünk is alig volt otthon, ma meg zsebben tudom magammal hordozni az elég világot.

Október 5-én egy korszak lezárult az Apple történelmében, legalábbis egy nagyon tehetséges ember távozott a cégtől, ám a jövőre nézve új korszak kezdődött, biztos vagyok benne, lesznek nagyon jó és új termékeik.

Reklámok

TE MIT GONDOLSZ?!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s