Barátok

A barátok a világon a legeslegfontosabb dolgok, az emberi kapcsolatok nélkül csupán úgy éreznénk, hogy szállunk a széllel, ami sodor ide-oda minket, ám ha van már egy kis talaj, amin meg tudunk kapaszkodni, úgy érezzük, itt van a helyünk.

Az elmúlt hetekben annyi szép pozitív megnyilvánulást kaptam barátaimtól, hozzám közel álló ismerőseimtől, hogy a sor nagyon hosszú lenne. Egy kedves üzenet, hogy találkozzunk, csináljunk együtt valamit, szívesem várlak, örülök, hogy látlak. Ki ne vágyna ennyi kedves szóra, persze a viszonzás sem marad el. Aztán csináljunk együtt valami sportot, menjünk uszodába, annyi csodás helyzet, ami előfordult velem. Mintha éreznék, hogy hosszú időre elmegyek a közelükből, és még egyszer megerősítésképpen megkapom ezeket a megfizethetetlen ajándékokat. Nagyon boldog vagyok a tudattól, hogy mennyi embernek számítok, ők pedig rám számíthatnak.

Az élet pedig sodorhat bárhova bárkit, a szívében és emlékezetében, a gondolataim mindig ott lesznek a kedves barátok és velük kapcsolatos felejthetetlen emlékek.

Reklámok

TE MIT GONDOLSZ?!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s