A pillanat

Egy pillanat, ami sok mindent megváltoztat, lezárja életünk egyik korszakát.

Lassan ballagsz, kusza gondolatok járnak a fejedben, most már tudod nincs vissza.
Hosszú és „háborús” út áll mögötted, megvívtad életed nagy csatáit. Sokszor sírtál, és érezted magad nyomorultul, de ennek már vége.
Többször találtad magad teljesen egyedül, minden egyes kis dologért keményen megküzdöttél, azért ami másnál természetes volt, de nálatok nem. Másokhoz képest kevesebb lehetőséged adódott számodra, de azokért is meg kellett keservesen dolgoznod. Több időd ment el az életedből a harcodra, mint amennyit rá kellett volna szánnod. Nem bánod, ami veled történt, csak tudod, neked nehezebb volt az indulásod, de nem lehetetlen.
Sok év van mögötted, amik lelki vívódásokkal és félelemmel teltek. Ám ez mind bebizonyította számodra azt, hogy te szívós ember vagy, nem adod fel egy könnyen.
Nem azért, néha voltak pillanatok, mikor a reménytelenség járt át, de csak összeszedted magad. Megpróbáltad járni a magad útját, s közben megfelelni másoknak, néha nem volt könnyű te is belátod, de minden egyes perc megérte.
Most évekkel a kiindulópont után megállsz egy pillanatra, könnyek futnak végig a szemedből indulva az arcodon, már tudod: sikerült

 

Reklámok

TE MIT GONDOLSZ?!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s